23-02-2015, 02:01 PM
(23-02-2015, 01:13 PM)'Mona-Kh' نوشته: سلام
خسته نباشید
من 26 سالمه و کارشناسی ارشد شیمی تجزیه میخونم از دانشگام دولتی,معدل کارشناسی 14.20 و معدل کارشناسی ارشد من 18.30 .یک کتاب که در امریکا چاپ شده با اساتیدم همکاری داشتم که اسم من هم در اون کتاب اورده شده جزو ندیسندگاه یکی از فصول و دوتا هم مقاله به زودی خواهم داشت.مدرک زبان ایلتس ندارم ولی تا تابستون 6 یا 6.5 می گیرم .ولی در زمینه خودم با وجود کتاب و مقاله تخصص خاصی ندارم ولی معدل نسبتا بالایی دارم. می خواستم اگه امکان داره بدونم با این شرایطی که من دارم می تونم دکتری شیمی تجزیه یا رشته های مرتبط به اون رو از دانشگاه المان بگیرم؟ و ایا داشتن تخصص بالا در رشته خودت مثل تخصص مورد نیاز برای کار ,برای گرفتن پذیرش ضروریه؟
و اگه دکتری نتونستم پذیرش بگیرم شما پیشنهاد میدین که دوباره برای کارشناسی ارشد درخواست پذیرش کنم؟
خیلی ممنونم
سلام
نسبتا شانس خوبی دارید اگه مقاله ها تون اماده بشن.
اما به نظرم برای اینکه با اطمینان بیشتری اپلای کنید رو نمره آیلتس بالای 7 حساب کنید.
برای ارشد که شانس پذیرش بالایی دارید اما فاند گرفتن یه کم سخته توی آمریکا و کانادا و برای دکترا راحت تر میشه فاند گرفت.
در پایان به نظرم بهترین کاری که می تونید بکیند اینه که مقالاتتون رو تکمیل کنید و تمام تمرکز تون رو بذارید روی آزمون های زبان که نمره ی بالایی کسب کنید.
نسبتا شانس خوبی دارید اگه مقاله ها تون اماده بشن.
اما به نظرم برای اینکه با اطمینان بیشتری اپلای کنید رو نمره آیلتس بالای 7 حساب کنید.
برای ارشد که شانس پذیرش بالایی دارید اما فاند گرفتن یه کم سخته توی آمریکا و کانادا و برای دکترا راحت تر میشه فاند گرفت.
در پایان به نظرم بهترین کاری که می تونید بکیند اینه که مقالاتتون رو تکمیل کنید و تمام تمرکز تون رو بذارید روی آزمون های زبان که نمره ی بالایی کسب کنید.