23-02-2015, 03:43 PM
(23-02-2015, 03:36 PM)'ftn' نوشته:سلام
غالب افراد در مراحل ابتدایی لیسینینگ نیاز به زمان برای تجزیه و تحلیل شنیده ها دارن، ولی به مرور با همین روش تمرین و تکرار پیوسته این زمان هم کمتر میشه!
- در مرحله اول بدون اینکه پاوس کنید، به طور کامل (یک یا دوبار) به پادکست گوش بدید. نگران متوجه شدن و نشدن هم نباشید و خودتون رو درگیر تک تک کلمات و یا جملات نکنید. به عبارتی سعیتون بر این باشه که کلیت مطلب رو درک کنید نه جزئیات.
- در مرحله دوم، سعی کنید بعد از هر جمله پاوس کنید و اگر تونستید تکرار کنید. تو این مرحله، بیشتر به جزئیات توجه داشته باشید.
- به ترنسکریپت فایل مراجعه کنید و مطلب رو مرور کنید. (و مراجعه به دیکشنری در صورت نیاز)
-در مرحله چهارم میتونید همزمان با این اینکه ترنسکریپت مقابلتون هست و متن رو دنبال میکنید، به پادکست گوش بدید.
-به صورت کامل و بدون ترنسکریپت به پادکست گوش بدید. و در صورت نیاز میتونید وقفه هم داشته باشید.
- نوشتن شنیده ها هم (به ویژه در مرحله دوم) میتونه بسیار کمک کننده باشه.
البته هر کس به تناسب سطح زبانش ممکن هست چند مرحله رو اسکیپ کنه...ولی اگر ابتدای کار هستید، من پیشنهاد میکنم وقت بیشتری بذارید و سطحی رد نشید. و حتی اگه تونستید تکرارهای بیشتری هم برای هر مرحله داشته باشید.
موفق باشید[img]images/smilies/smile.gif[/img]
ممنون، به همین شیوه ای که شما فرمودید عمل میکنم.
به نظرتون میشه برای از تصویرسازی ذهنی برای درک بهتر و بیشتر و همچنین یادسپاری بهتر استفاده کرد؟
با تشکر
به نظرتون میشه برای از تصویرسازی ذهنی برای درک بهتر و بیشتر و همچنین یادسپاری بهتر استفاده کرد؟
با تشکر