25-02-2015, 05:15 PM
(18-02-2015, 06:14 PM)'nox' نوشته: در واقع من شنیدم که بعضی نمره مورد قبول تو یک بخش، مثلا V رو میارن و دفعات بعد فقط انرژی رو میذارن رو Q و اصلا بیخیال بخش های دیگه می شن... اینو یکی از افرادی که تو حوزه امتحانها مسئول برگزاری بود می گفت... انگار که خود ETS بالاترین نمره تو هر بخش از هر امتحان رو می فرسته... البته فکر نمی کنم ETS انتخابی داشته باشه.. بنابراین احتمالا خود دانشگاها این مقیاس و انتخاب رو انجام می دن... حالا اگر دوستان دیگه تجربه و اطلاعی دارن لطفا پست کنن... من هر چه سریعتر باید ریپورت کنم!
اول که شما می توانید هر ازمون بطور کامل انتخاب کنید و نمی توانید بخش بخش انتخاب کنید. یعنی اگر سر جلسه مشخص می کنید دو گزینه دارید یا همه ازمون های عمومی و یا اخرین ازمون. اگر از پروفایلتون بفرستید هر ازمونی که مد نظر داشته باشید. بعدم اینکه بخشی از ازمونی اصلا جواب ندهید با اینکه به سوال ها جواب بدهید و بعد نمره کمی بگیرید فرق دارد. من قبلا هم گفتم که واقعا یک نسخه کلی برای همه جا نمیشه پیچید. ولی من چند نفری که اینکار کردن که یک قسمتی اصلا جواب ندادند و نمره دو امتحانشون ترکیب کردند دیدم که موفق نبودند در اپلای. خیلی از دانشگاه اینکار قبول نمی کنند دلیل هم مشخص که کسی که یک قسمتی استراحت کرده نمی شه با بقیه مقایسه کرد. وقتی تعداد جاهایی که میشه اپلای کرد کم بشه در مجموع شانس گرفتن پذیرش کم می شود. تنها کاری که در این حالت میشه کرد اگر امتحان ها دادید و تموم شده برای دانشگاه هایی که قبول می کنند بالاترین نمره در هر ازمون در نظر بگیرند کل نمراتتون بفرستید.