25-02-2015, 07:10 PM
(25-02-2015, 05:10 PM)'Un4given' نوشته: درود
اساتید بنده کاردانی رو با معدل 14/17 و لیسانس رو با معدل 15/97 تموم کردم. حدود 5-6 سال سابقه کاری دارم. رشته تحصیلیم هم برق ( کنترل و ابزار دقیق ). 2تا Certificate هم تو فیلد کاری خودم از چین دارم که آلمان قبولشون داره. فیلد بنده دستگاههای خودپردازه و آشنایی با دستگاههای آمریکایی،کره ای، آلمانی، سوئدی رو هم دارم. زبان رو قصد دارم شروع کنم برای خوندن. تا بحال کلاس زبان نرفتم اما میتونم با یه انگلیسی زبون مکالمه داشته باشم اینو بارها حتی تو کشورهای خارجی هم تجربه کردم.
فقط مسئله ای که این وسط گپ انداخته تو استارت من بحث امکان شهربه دار شدن فنلانده که بدجوری منو بهم ریخته. کلا این قضیه چقد صحت داره و کی نتیجه نهاییش معلوم میشه ؟
عرض دیگم اینکه ممنون میشم بنده رو راهنمایی کنین که برای چه دانشگاههاییی میتونم تو رشته خودم اقدام کنم .
واقعا محبت میکنید .
سلام دوست من
بنظر من شما به راحتی می تونی پذیرش بگیری و شهریه هم که فعلا منتفی هست
دانشگاه های تورکو و هلسینکی و التو را بررسی کنید
بنظر من شما به راحتی می تونی پذیرش بگیری و شهریه هم که فعلا منتفی هست
دانشگاه های تورکو و هلسینکی و التو را بررسی کنید
[b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]