25-02-2015, 08:08 PM
(25-02-2015, 03:59 PM)'sony' نوشته: یا سلام به دوستان فروم
با توجه با پست های قبلی که خوندم به نظرم اومد مه واقعا پذیرش برای فنلاند گزینه ای مناسب است. راستش من می خواستم یرای دانشگا های ترکیه اپلای کنم ولی با توجه به موقعیت الانش زیاد مکان امنی خصوصا برای دانشجوی دختر نیست. می خواستم یکم راجع به امنیت فنلاند توضیح بدین. و اینکه اگه بشه واقعا با 2-3 ملین بشه اروپا زندگی دانشجویی داشت عالیه. و در نهایت اگر فنلاند نتونم برم کدوم کشور اروپایی دیگه رو واسم توصیه می کنید.
سلام
دوست عزیز فنلاند یکی از امنترین کشورهای دنیا هست و برای خانم ها هم بنظر من ایده ال چون کسی به کسی کاری نداره فقط به علت تنهایی احتمال دپرس شدن بسیار هست
در برخی از شهر های فنلاند امکان کار پیدا کردن هست و خرج خود را در می اورید
دوست عزیز فنلاند یکی از امنترین کشورهای دنیا هست و برای خانم ها هم بنظر من ایده ال چون کسی به کسی کاری نداره فقط به علت تنهایی احتمال دپرس شدن بسیار هست
در برخی از شهر های فنلاند امکان کار پیدا کردن هست و خرج خود را در می اورید
[b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]