(25-02-2015, 08:56 PM)'Rezaslm' نوشته:نه من روزانه بودم. ولی از ترم پنجم تو پیام نور ادامه دادم. منظورم اینه که اون تعداد واحدی که تو سراسری پاس کردم هم پولش رو ازم گرفتن و بعد تطبیق دادن...حالا شما گفتید هزینه های آزاد کردن مدرک شبانه پایین تر از روزانه ست؟ مگه شبانه شهریه نمیگیرن؟ اگه شهریه می گیرن پس دیگه چه هزینه ایی داره؟ یه سوال دیگه. راستی اگه بخوام هزینه ترمی ارشد شبانه تو رشته خودم رو پیدا کنم کجا سر بزنم؟ سایتی چیزی هست؟
اینو بهتره از آموزش دانشگاه، واحد مربوطه ش سوال کنید، چون یه بخشی روزانه بودید و یه بخشی پیام نور و نمیشه دقیق گفت چطور عمل میکنن ولی اگر پولی که گرفتن دقیقا هزینه دوره بوده باشه فکر نمیکنم مشکلی پیش بیاد. حتما سوال کنید.
دوست گرامی من تو کدوم جمله م گفتم هزینه های آزاد کردن مدرک شبانه پایین تر از روزانه ست؟!! من نوشتم مدرک شبانه آزاده چون شهریه پرداخت کردید مگه وامی چیزی داشته باشین که باید تسویه کنید وگرنه میتونید برید دانشنامه رو تحویل بگیرید. خرید مدرک روزانه کمی گرونتر از اون شهریه ای درمیاد که شبانه ها پرداخت میکنن... میتونید هزینه آزاد سازی مدرک رو با شهریه شبانه در یک ورودی خاص پیدا کنید و مقایسه کنید.
برای پیدا کردن هزینه ها، معتبرترین جا همون سایت وزارت علومه. قسمت آموزش رایگان و لغو تعهد.
دوست گرامی من تو کدوم جمله م گفتم هزینه های آزاد کردن مدرک شبانه پایین تر از روزانه ست؟!! من نوشتم مدرک شبانه آزاده چون شهریه پرداخت کردید مگه وامی چیزی داشته باشین که باید تسویه کنید وگرنه میتونید برید دانشنامه رو تحویل بگیرید. خرید مدرک روزانه کمی گرونتر از اون شهریه ای درمیاد که شبانه ها پرداخت میکنن... میتونید هزینه آزاد سازی مدرک رو با شهریه شبانه در یک ورودی خاص پیدا کنید و مقایسه کنید.
برای پیدا کردن هزینه ها، معتبرترین جا همون سایت وزارت علومه. قسمت آموزش رایگان و لغو تعهد.
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد
مولانا
مولانا