26-02-2015, 09:38 AM
(21-02-2015, 07:49 PM)'masoud1240' نوشته: سلام کاردانی الکترونیک از غیر انتفاعی با معدل 14 کارشناسی برق قدرت از دانشگاه غیر انتفاعی با معدل 14،دانشجوی ارشد برق الکترونیک دانشگاه علم و صنعت و تافل 95امیدوار به پذیرش بافانددکتر ای برق الکترونیک از دانشگاه های متوسط آمریکا امیدوار باشم؟ضمنا فعلا ترم دو هستم.و تا یک سال دیگر یه مقاله دارم،.و همچنین یک سال سابقه کار در عسلویه به عنوان کارشناس ابزار دقیق دارم.
معدل پایین کارشناسی و ناشناس بودن دانشگاه محل تحصیل کارشناسی در امریکا میتونه کار شما رو برای گرفتن فاند مشکل بکنه. به نظر من برای این که شانس پذیرش و فاندتون رو بالا ببرید به نمره بسیار خوب GRE نیاز دارید. سعی کنید GRE رو حدود ۳۲۰ یا بیشتر بشید تا شانستون رو افزایش بدید.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.