(28-02-2015, 09:08 PM)'شیوا رحمتی' نوشته: با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما...
من دانشجوی ترم 6 مهندسی شیمی دانشگاه امیرکبیرم با معدل کل 16.زبانم در حد خوبه البته هنوز در امتحانای بین المللی شرکت نکردم.میخواستم راهنماییم کنید که آیا شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه های خوب آمریکا رو دارم یا نه و حدود نمره GRE و تافلم باید چند باشه و همچنین اگه ممکنه چند تا از دانشگاه های خوب یا متوسط آمریکا رو برای مهندسی شیمی بگید.
با تشکر
سلام
معدلتون خوبه ولی اگه امکانش هست که بالاتر ببرید حتما این کار رو در اولویت قرار بدید، اولویت دومتون هم امتحان زبان و GRE باشه شما نمره زبان TOEFL بالای 90 یا IELTS بالای 6.5 داشته باشید نمره خوبی به حساب می یاد(100 به بالا خوب 110 به بالا خیلی خوب و 7 به بالا نمرات خیلی خوبی هستند) برای GRE هم نمره 300 به بالا نمره بدی نیست(310 به بالا خوب 320 به بالا خیلی خوب).
با توجه به معدلتون اگه خوب ها رو تو امتحاناتی که گفتم بدست بیارید شانستون خوب و اگه خیلی خوب ها رو بدست بیارید شانستون خیلی خوب هست، ولی درباره فاند در این مقطع نمیشه به سادگی نظر داد، فاند در مقطع مستر گرفتنش سخت هست ولی نشدنی هم نیست.
برای دانشگاها هم می تونید خودتون از این سایت تاپ های جهان رو مشاهده کنید.
موفق باشید/
معدلتون خوبه ولی اگه امکانش هست که بالاتر ببرید حتما این کار رو در اولویت قرار بدید، اولویت دومتون هم امتحان زبان و GRE باشه شما نمره زبان TOEFL بالای 90 یا IELTS بالای 6.5 داشته باشید نمره خوبی به حساب می یاد(100 به بالا خوب 110 به بالا خیلی خوب و 7 به بالا نمرات خیلی خوبی هستند) برای GRE هم نمره 300 به بالا نمره بدی نیست(310 به بالا خوب 320 به بالا خیلی خوب).
با توجه به معدلتون اگه خوب ها رو تو امتحاناتی که گفتم بدست بیارید شانستون خوب و اگه خیلی خوب ها رو بدست بیارید شانستون خیلی خوب هست، ولی درباره فاند در این مقطع نمیشه به سادگی نظر داد، فاند در مقطع مستر گرفتنش سخت هست ولی نشدنی هم نیست.
برای دانشگاها هم می تونید خودتون از این سایت تاپ های جهان رو مشاهده کنید.
موفق باشید/
«هرگــــــــــــــز تسلیم نشـــو»