28-02-2015, 10:40 PM
(28-02-2015, 10:23 PM)'anis' نوشته: سلام من دانشجو رشته معماری دانشگاه ازاد ترم 8 با معدل 16 هستم در حال دادن ی مقاله و کار روی زبان هستم لظفا من و راهنمایی کنید که در کدوم دانشگاه کانادا میتونم برای فوق فاند بگیرم .مرسی
گرفتن کمک هزینه برای مقطع کارشناسی ارشد در کانادا کمی مشکل است به خصوص زمانی که انتظار داشته باشید که تمامی هزینهها رو پوشش بده. همواره اولویت با دانشجوهای PhD هست و عموماً در نظر گرفتن بورسیهها و Assistantships آنها اولیت بالاتری دارند. هر چند این مسأله همواره برقرار نیست. شما شانص گرفتن این کمک هزینه رو دارید در صورتی که اولاً نمرات بالایی در آزمونهای TOEFL/IELTS و GRE کسب کنید و دیگر اینکه بتونید تجربهای (هر چند جزئی) در پژوهش پیدا کنید. همانطور که مطلع هستید این حالت ممکنه یکی دو سال زمان ببره، مگر اینکه سطح زبان خیلی مناسبی داشته باشید که بتونید در مدت 6 ماه در این دو آزمون نمره مناسب کسب کنید. مسألهی دیگری که هست، برای دانشگاههای کانادایی معدل شرط خیلی مهمی است. داشتن معدل 18 به بالا تأثیر به مراتب بالاتری بر پذیرش خواهد داشت. پیشنهاد میشه که فعلاً دست نگه دارید (این پیشنهاد منه و تصمیم گیری با خودتونه) و هر درسی رو که نمره زیر 12 یا حتی 14 دارید در صورت امکان (باید با آموزش دانشکده تون صحبت کنید) دوباره اخذ کنید تا معدل بالاتری داشته باشید، چراکه چنانچه این مرحله رد بشه دیگر کاری نمیتوان در مورد آن انجام داد. البته این تصمیم حیاتی کاملاً بستگی به خودتان دارد چراکه ممکنه یکسال اضافه تر درگیر این واحد ها بشید. در همین حال، برای ارشد در ایران و یا احتمالاً کشورهای ارزان اروپایی برنامه ریزی داشته باشید. البته همچنان با داشتن معدل مناسب و نمرات مناسب در آزمون شانص خودتون رو دارید، ولی خب این ریسک همواره وجود داره که این فرآیند با موفقیت انجام نشه و به انتخابهای دیگر محدود شوید. هر تصمیمی میگیرید توأم با برنامه ریزی باشه. هر دانشجویی در هر رشتهای شانص گرفتن پذیرش با کمک هزینه مناسب رو داره، فقط باید تلاش و برنامه ریزی کنه.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
Dr. Joyce Brothers