03-11-2011, 11:41 PM
(01-11-2011, 01:30 PM)Faraz نوشته: یک نکته رو گویا فراموش کردم یکی از مدارک مهم برای بانک نامه پذیرشی است که در آن مبلغ به صورت دقیق نوشته شده باشد.اگر در نامه پذیرش ننوشتند از دانشگاه نامه ای بخواهید که نوشته باشد. در نامه من شهریه ذکر نشده بود و من از نامه معرفی دانشگاه به سفارت(در انگلیس بهش می گن CAS ) استفاده کردم.بسیار ممنونم فراز عزیز،
همچنین موقعی که برگه اشتغال به تحصیل می فرستید بخواهید که مبلغ شهریه و هزینه تقریبی شهریه را هم ذکر کنند.این کار بسیار مرسوم است.دو برگه اشتغال به تحصیل بگیرید یکی برای وزارت علوم و یکی برای بانک.
آیا نامه ای که اشاره به مبلغ شهریه میکند نیز باید به تایید سفارت برسد؟ چون همچین موردی جزو خدمات سفارت ایران در کشوری که من هستم نیست.(اینجا را ببینید) میشه کمی بیشتر در این مورد این نامه توضیح بفرمایید؟
ضمن اینکه از دانشگاه نامه ای خواستم که هزینه ترمهای آینده ام را مشخص کند(تخمین بزند) ولی آنها گفتند همچین چیزی نداریم.
از طرفی در نامه پذیرشی که داشتم اشاره ای به کل مبلغ تحصیلم نشده بود، بلکه مبلغ هر واحد در آن ذکر شده بود، و در قسمت دیگری نیز تعداد واحدهایی که باید بگذرانم(که اگر ایندو را ضرب کنیم، کل مبلغ حاصل خواهد شد)...آیا این نیز قبول است؟
.