02-03-2015, 01:17 AM
(01-03-2015, 09:33 PM)'siya_kh1983' نوشته: با سلام.
من هم مشکل گردش حساب و دارم... با این حال فکر کنم این هفته آپدیت من بیاد و من هم فردا قرار هست کسی پول به حسابم بریزه.
مشکلی که هست و قبلا هم گفتم اینه که من نمیتونم فاکتور بگیرم.
سوالی که دارم اینه که اگه بگم که این پول رو من و همسرم جمع کردیم و گردش حساب من به اندازه ای هست که پاریس شک نکنه در ماه حداقل 5 میلیون تومان وارد و خارج میشه... خوب برای این حساب اگه کمی این دوستان فکر کنن 36 میلیون تومان فوقش 7 ماه طول میکشه توش جمع بشه... باز هم این دوستان آیا شک میکنن؟!
و یک سوال خیلی مهم... اگه این دوستان به هر دلیلی قانع نشن، یک دفعه که ریجکت نمیکنند؟! یعنی بدون اطلاع که نمیگن ریجکت شدی؟! از ما آخرش میگن که توضیح بدیم!! درسته؟!
سلام
فاکتور چی رو نمیتونید بگیرید؟ فاکتور طلا یا ارز منظورتونه کلا؟
این که بگید با همسرتون جمع کردید مشکلی نداره.
5 ملیون ورود و خروج کم نیست خیلی اگر حقوقتون رو کم اعلام کرده باشید.
یکم سوالتون برام گنگه. متوجه نمیشم دنبال چی هستید.
به هر دلیلی قانع نشن 100% فرصت دفاع میدن و میگن ما مثلا به مدارکتون شک داریم و فرصت دارید تا مثلاً 30 روز دیگه مستندات بفرستید و آفیسر بعد از 30 روز بر اساس مستندات تصمیم نهایی رو میگیره. تو این مورد واقعا متمدن برخورد می کنند. ولی بهتره که هر سوال اولیه ای که پرسیدن ازتون رو انقدر خوب جواب بدید که کار به اونجا نکشه.
کلا چیزی که خیلی سخته تو این قضیه اینه که اطلاعات زیادی بدید و آفیسر نتونه اونارو کنار هم بزاره و یه نتیجه منطقی بگیره. در صورتی که اطلاعات محدود و منطقی با حداقل توضیحات بدید کار خودتون و اون بابا که خیلی هم سر شلوغه رو راحت تر می کنید و احتمال این که اون هم پاس بده به کس دیگه خیلی کم میشه.
فاکتور چی رو نمیتونید بگیرید؟ فاکتور طلا یا ارز منظورتونه کلا؟
این که بگید با همسرتون جمع کردید مشکلی نداره.
5 ملیون ورود و خروج کم نیست خیلی اگر حقوقتون رو کم اعلام کرده باشید.
یکم سوالتون برام گنگه. متوجه نمیشم دنبال چی هستید.
به هر دلیلی قانع نشن 100% فرصت دفاع میدن و میگن ما مثلا به مدارکتون شک داریم و فرصت دارید تا مثلاً 30 روز دیگه مستندات بفرستید و آفیسر بعد از 30 روز بر اساس مستندات تصمیم نهایی رو میگیره. تو این مورد واقعا متمدن برخورد می کنند. ولی بهتره که هر سوال اولیه ای که پرسیدن ازتون رو انقدر خوب جواب بدید که کار به اونجا نکشه.
کلا چیزی که خیلی سخته تو این قضیه اینه که اطلاعات زیادی بدید و آفیسر نتونه اونارو کنار هم بزاره و یه نتیجه منطقی بگیره. در صورتی که اطلاعات محدود و منطقی با حداقل توضیحات بدید کار خودتون و اون بابا که خیلی هم سر شلوغه رو راحت تر می کنید و احتمال این که اون هم پاس بده به کس دیگه خیلی کم میشه.