02-03-2015, 12:52 PM
(02-03-2015, 01:17 AM)'shubizkumbuli' نوشته:سلام
فاکتور چی رو نمیتونید بگیرید؟ فاکتور طلا یا ارز منظورتونه کلا؟
این که بگید با همسرتون جمع کردید مشکلی نداره.
5 ملیون ورود و خروج کم نیست خیلی اگر حقوقتون رو کم اعلام کرده باشید.
یکم سوالتون برام گنگه. متوجه نمیشم دنبال چی هستید.
به هر دلیلی قانع نشن 100% فرصت دفاع میدن و میگن ما مثلا به مدارکتون شک داریم و فرصت دارید تا مثلاً 30 روز دیگه مستندات بفرستید و آفیسر بعد از 30 روز بر اساس مستندات تصمیم نهایی رو میگیره. تو این مورد واقعا متمدن برخورد می کنند. ولی بهتره که هر سوال اولیه ای که پرسیدن ازتون رو انقدر خوب جواب بدید که کار به اونجا نکشه.
کلا چیزی که خیلی سخته تو این قضیه اینه که اطلاعات زیادی بدید و آفیسر نتونه اونارو کنار هم بزاره و یه نتیجه منطقی بگیره. در صورتی که اطلاعات محدود و منطقی با حداقل توضیحات بدید کار خودتون و اون بابا که خیلی هم سر شلوغه رو راحت تر می کنید و احتمال این که اون هم پاس بده به کس دیگه خیلی کم میشه.
خوب من حقوق واقعیم و اعلام کردم... به علت اینکه شرکتی که توش کار میکنم با 1000 تا مشکلی که داره یک خوبی داره و اون اینه که حقوق و بیمه رو درست رد میکنه.
من امروز به حسابم پول ریخته شده... حدودا هم یک هفته دیگه این دوستان از من گردش 3 ماه رو میخوان... فکر نمیکنم مشکلی پیش بیاد. در هر صورت قبل از اینکه براشون مدارک و ارسال کنم با شما حتما مشورت میکنم.
فقط یک موردی... بله من اصلا نمی تونم فاکتور طلا و ... بگیرم... فقط یک نکته اینه که این دوستان با گردش حساب مشکل داشته باشن که اونم یک کاور لتر مشتی براشون می نویسم به شما هم نشون میدم که خدایی نکرده آفیسر فکش نخوره زمین و بگه چی شد... این چیه
یک سوال دیگه. امکانش هست الان بگن 3 ماه ریز حساب و بهشون بدیم... بعد دوباره قبل پاس ریکوئست بگن که دوباره یک 3 ماهه دیگه بدین؟! تا حالا شده؟!
واقعا ممنون... هم از شما هم از بقیه دوستان...
ایشالا همه بدون هیچ مشکلی این مورد رو هم پشت سر بذاریم.
من امروز به حسابم پول ریخته شده... حدودا هم یک هفته دیگه این دوستان از من گردش 3 ماه رو میخوان... فکر نمیکنم مشکلی پیش بیاد. در هر صورت قبل از اینکه براشون مدارک و ارسال کنم با شما حتما مشورت میکنم.
فقط یک موردی... بله من اصلا نمی تونم فاکتور طلا و ... بگیرم... فقط یک نکته اینه که این دوستان با گردش حساب مشکل داشته باشن که اونم یک کاور لتر مشتی براشون می نویسم به شما هم نشون میدم که خدایی نکرده آفیسر فکش نخوره زمین و بگه چی شد... این چیه
یک سوال دیگه. امکانش هست الان بگن 3 ماه ریز حساب و بهشون بدیم... بعد دوباره قبل پاس ریکوئست بگن که دوباره یک 3 ماهه دیگه بدین؟! تا حالا شده؟!
واقعا ممنون... هم از شما هم از بقیه دوستان...
ایشالا همه بدون هیچ مشکلی این مورد رو هم پشت سر بذاریم.