02-03-2015, 05:31 PM
(02-03-2015, 02:20 PM)'Mona-Kh' نوشته: سلام
خسته نباشید
کارشناسی ارشد شیمی هستم و قبلا هم از شما راهنمایی گرفته بودم اما
میخواستم اگه امکان داره بدونم در درخواست پذیرش برای مقطع دکتری چقدر ایمپکت مقاله مهم هست؟
راستش من زمینه که کار کردم ایمپکت مقاله هایی که میخوام بفرستم حدود ۲.۷ هست ،در صورتی که دوستم همین زمینه من برای یه قسمت دیگه اون مقاله که داده ایمپکت ۷ داشته ،زمینه ها یکی ولی موضوعمون فرق داشته ،و من ازین بابت خیلی ناراحتم که چقدر ایمپکت پایین دو تا مقاله من میتونه روی قبول شدن پذیرش من در دانشگاه های المان تاثیر داشته باشه؟
خیلی ممنونم
سلام
از صحبت هاتون مشخصه که هنوز مقاله خودتون رو ارسال نکردید خوب شما اگه نگران این موضوع هستی می تونی مقالتون رو برای ژورنالی ارسال کنید که IF بالاتری داره، من درباره رشته شما و سطح IF ژورنالهای رشته شما زیاد مطلع نیستم (برای رشته برق یا کامپیوتر IF 2 خیلی بالا هست)، و نکته دوم اینکه مقاله یکی از فاکتور ها هست شما نمره زبان و GRE(در صورت لزوم) هم دارید ولی برای دکتری چون دارید اقدام می کنید انتظار مقاله میره از شما، ولی فاکتورهای دیگه هم در پذیرش شما تاثیردارند، مقاله شما حتی با IF پایین حداقل کاری که می کنه اینه که شما رو به عنوان دانشجویی معرفی می کنه که روحیه پژوهشی داره و در روند پذیرش شما تاثیر مثبت داره .
موفق باشید/
از صحبت هاتون مشخصه که هنوز مقاله خودتون رو ارسال نکردید خوب شما اگه نگران این موضوع هستی می تونی مقالتون رو برای ژورنالی ارسال کنید که IF بالاتری داره، من درباره رشته شما و سطح IF ژورنالهای رشته شما زیاد مطلع نیستم (برای رشته برق یا کامپیوتر IF 2 خیلی بالا هست)، و نکته دوم اینکه مقاله یکی از فاکتور ها هست شما نمره زبان و GRE(در صورت لزوم) هم دارید ولی برای دکتری چون دارید اقدام می کنید انتظار مقاله میره از شما، ولی فاکتورهای دیگه هم در پذیرش شما تاثیردارند، مقاله شما حتی با IF پایین حداقل کاری که می کنه اینه که شما رو به عنوان دانشجویی معرفی می کنه که روحیه پژوهشی داره و در روند پذیرش شما تاثیر مثبت داره .
موفق باشید/
«هرگــــــــــــــز تسلیم نشـــو»