02-03-2015, 09:12 PM
(01-03-2015, 01:47 AM)'fatehi' نوشته:سلام دوستانخوشبختانه امسال برای بورسیه دااد برای مقطع دکترا پذیرفته شدم. از ۳ استاد در ۳ دانشگاه هم پذیرش دارم که بهترین اونها از دانشگاه اشتوتگارت هست. ولی امروز یه نکته ای شنیدم که نگرانم کرد.ازونجا که نمره زبان آیلتس من ۶.۰ هست و اشتوتگارت ۶.۵ میخواد. به نظرتون چون استاد راهنمای من مدیرگروه و پروفسور معروفی هست اگر توصیه نامه ای بده و دانشگاه هم پذیرش نهایی رو به من بده. سفارت برای صادر کردن ویزا به نمره زبان من و حداقل مورد نیاز دانشگاه اشتوتگارت گیر میده؟؟ یا همون پذیرش دانشگاه واسشون کفایت میکنه؟؟
تبریک به شما.
این مورد ممکنه در صورت نبود استاد برای شما اشکال ایجاد کنه. اما چون استاد برای این مورد در اختیار داری موضوع رو با ایشون مطرح کنید و برای سفارت نامه ای ارسال خواهد کرد و این مورد رفع خواهد شد از این دست اتفاق زیاد افتاده، نگران نباشید.
این مورد ممکنه در صورت نبود استاد برای شما اشکال ایجاد کنه. اما چون استاد برای این مورد در اختیار داری موضوع رو با ایشون مطرح کنید و برای سفارت نامه ای ارسال خواهد کرد و این مورد رفع خواهد شد از این دست اتفاق زیاد افتاده، نگران نباشید.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public