03-03-2015, 10:43 PM
(03-03-2015, 08:51 PM)'Atlantis' نوشته: سلام
دانشجوی ترم آخر کارشناسی مهندسی شیمی هستم.
در حال حاضر با استادم مشغول کار آزمایشگاهی بر روی موضوعی هستم که در حال اتمام و نگارش هست. از اونجایی که حجم کار زیاد شده، استاد پیشنهاد داده که دو راه برای ارسال هست: 1- کل کارو به صورت یکجا به یک ژورنال با IF=4 بفرستیم. 2- بخشی از کار رو برش بدیم و دو مقاله کم حجم تر با دو موضوع مجزا به دو ژورنال با IF مثلا 3 و 1 بفرستیم
سوالم از خدمت دوستان این هست که کدوم یک از حالت های بالا بیشتر رزومه رو تقویت میکنه؟
[size=12.7272720336914px]من تا حالا مقاله ای نداشتم، تشکر میکنم اگه دیدگاهتون رو در اختیارم بزارید[/size]
طبیعتاً وفتی که مقاله ای در رزومه خود ندارید، داشتن دو عنوان بهتر از یک عنوان خواهد بود. از طرفی این مسأله رو در نظر بگیرید که در چه ژورنالی چاپ میکنید و اون ژورنال در مجامع بین المللی شناخته شده باشه، همواره زیر مجموعه های الزویر و اشپرینگر و امسال اینها به سایر مراجع ارجعیت دارن. نکتهی دیگری که باید مد نظرتون قرار بگیره کیفت مقاله هست (البته این مسأله رو واسه کارهای آتی تون عرض میکنم)، هر چه در یک مقاله نو آوری بیشتری انجام شده باشه و ارتباط مباحث ارائه شده با صنعت و کاربرد ملموس تر باشه اون مقاله از دیدگاه کارشناسان ارزش بالاتری داره.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
Dr. Joyce Brothers