04-03-2015, 09:02 PM
(04-03-2015, 07:55 PM)ماویس نوشته: سلام. من مقطع کارشناسی مدیریت بازرگانی هستم. معدل خوبی رو پیش بینی میکنم ولی دانشگام غیر انتفاعیه. در حال یادگیری زبانم و احتمالا همزمان با لیسانس آیلتس با نمره بالا هم میگیرم. در ضمن پشتوانه مالی هم ندارم و شاید بتونم 20 تا 30 میلیون برای گرفتن ویزا جور کنم. به نظر شما با شرایط من امکان بورس کامل در یکی از کشور های اروپایی وجود داره ؟ یا اینکه بهتره ارشدمم همین جا در یه دانشگاه دولتی بخونم و بعد برا دکترا اقدام کنم؟با سلام و خوش اومدین به اکادمیه .
در اول بایست بگم پذیرش و فاند برای رشته های اقتصادی و مدیریتی حتی اگه در اروثا هم فوق گرفته باشین سخته چه برسه به ارشد ایران .
چه بسا دوستانی هستن که با رزومه های درخشان نتونستن بورس دکتری بشن . حالا شرایط واسه بورس در ارشد که خیلی خیلی مشکله .
اصلا شرایط پذیرش رشته های فنی را با رشته های بزینس قابل مقایسه نیست . علتش اینه در کشورهای پیشرفته خود بومی های این کشورها خودشون رو با رشته های سخت و دشوار فنی و علوم پایه درگیر نمیکنند , میان رشته های بزینس رو میخونند و مهندس ها رو براحتی از جهان سوم میارن .
توصیه من اینه نه شما بلمه هر کسی میخواد در این رشته ها ادامه بده حتما بره در یکی از دانشگاه های رایگان اروپایی ادامه بده و بعد راحت تر میتونه واسه دکتری بورس شه . فنلاند , المان , ونروژ دانشگاه های رایگان دارن . با ماهی ۴۰۰ یورو هم میتونین زندگیتون رو تامین کنین . در ضمن یه ترم دیگه میتونین کار های نظافتی اگه شانس بیارین , گیر بیارین .
با تشکر
Nasıl başlamıştı bak nasıl bitti
En güzel duygular silindi gitti
Nasıl da sevmiştim bilirsin seni
Ayrıldık sevgilim doymadım sana
En güzel duygular silindi gitti
Nasıl da sevmiştim bilirsin seni
Ayrıldık sevgilim doymadım sana