04-03-2015, 10:50 PM
(04-03-2015, 07:43 PM)'ماویس' نوشته: سلام من در حال حاضر در مقطع کارشناسی مدیریت بازرگانی هستم.موسسه غیر انتفاعی میخونم. مدرک آیلتس هم میتونم بگیرم. و میخوام بدون هیچ پشتوانه ی مالی برای ارشد به یکی از کشورای اروپایی برم، در مورد فنلاند شنیدم که زیاد کشور متمدنی حساب نمیشه و اینکه خیلی خیلی سرده و زبانشم بسیار سخته و تلفیقی! میخواستم ببینم حقیقت داره یا نه و اینکه با توجه به شرایط من امکان گرفتن بورسیه چقدره؟ امکان تامین هزینه ها از طریق کار دانشجویی چطور؟
والا در مورد تحصیل که اطلاع دارید رایگان هست در مورد شرایط اب و هوا هم بستگی داره کدوم شهر باشید ولی در مورد مردم بله اکثرا سرد هستند ولی ادم های نسبتا بهتر هم دارد در مورد بورس راستش برای رشته های مدیریت بورس تقریبا وجود ندارد ولی در برخی از شهرها مثل تورکو - هلسینکی و تامپره بچه ها با کار دانشجویی خرجشون را در میارن
[b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]