(04-11-2011, 06:52 PM)amirHossein نوشته: ممنون .ایمیل زدم در جریان میذارم دوستان رو .دو حالت داره!
فکر کنم دوباره وقت گرفتن و مصاحبه دوباره من رو خیلی عقب بندازه و بهتره با همون قبلی بیام. حالا یه سوال دیگه بیام اونجا چه طوری میشه عوض کرد ؟
یک: اگر بین شروع ترم دو دانشگاه کم تر از 30 روز فاصله باشه شما می تونید در عرض دو روز با کارهای اداری که انجام میشه دانشگاهتون رو عوض کنید. اما مساله ای که اینجا وجود داره اینه که شما باید دانشگاه دوم را در جریان بگذارید تا موقعیت و فاندتون نپره! (که فکر کنم در خصوص شما دانشگاه دوم بهتون فاند نداده)
البته قانع کردن دانشگاه اول و استادتون هم کار مشکلی هست مخصوصا اگر فاند بهتون داده باشند! چون اگر شما بعد که رفتید دانشگاه اول خواستید برید دانشگاه دوم, دانشگاه اول فاندی که به شما داده رو نمیتونه به شخصه دیگه ای بده (قاعدتا) و ممکنه استاد کارهایی قبل از اومدن شما واستون کرده باشه و هماهنگی هایی صورت داده باشه که از نطر اخلاقی کار درستی نیست!
دو: اگر فاصله زمانی شروع ترم بین دانشگاه اول و دوم بیش از 30 روز باشه, شما باید دانشگاه دوم رو یک ترم دیفر کنید بعد برید دانشگاه اول یک ترم بمونید و بعد هم ترنسفر کنید!
حالت اولی که گقتم رو بهتره بیشتر تحقیق کنید و یک کاری کنید مسئله غیر اخلاقی پیش نیاد!!!