05-03-2015, 07:45 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 05-03-2015, 08:04 PM توسط shubizkumbuli.)
(05-03-2015, 07:26 PM)'coms81' نوشته:آپدیت و مدیکال من همین الان اومد که متنش به قرار زیر هست:(Permanent residence fee’s of 490$ cad (see attached for method of paymentThe information we received is incomplete. Please complete Schedule A which isavailable on the followingwebsite:You must precise: education from 1999/01 until 2001/09 in the section 7 "Education"من فقط اطلاعات مربوط به دوره لیسانس رو نوشتم و اطلاعات مربوط به مدرسه رو ننوشته بودم. و دوره کارشناسی من از 2001/09 شروع شده. الیته سال اول کنکور قبول نشدم و گپ دارم به نظرتون اطلاعات مدرسه رو هم باید وارد کنم کامل؟ و اینکه اون یک سال که اتفاقا انگشت گذاشته روش رو چطوری تو جدول بنویسم؟ یا اینکه تو همون ایمیل که اتچ میکنم موارد خواسته شده رو توضیح بنویسم؟
سلام
شما باید از اول دبیرستان به بعد می نوشتید. تو سکشن 7 احتیاجی نیست که الزاما گپ نداشته باشید. شما سکشن 7 رو کامل پر کنید و سپس برای گپش زیر جدول توضیح بدید که توضیح بدید که یک سال بین دبیرستان و دانشگاه گپ درسی داشتید. توصیه می کنم فرم imm5669e رو از اول پر کنید و برای قسمت هفت یک صفحه جداگانه بهش اتچ کنید و توش جدول برای دوره تحصیل درست کنید و زیر اون توضیح بدید. در ضمن تحصیلات رو از دبیرستان به بعد پر کنید.
شما باید از اول دبیرستان به بعد می نوشتید. تو سکشن 7 احتیاجی نیست که الزاما گپ نداشته باشید. شما سکشن 7 رو کامل پر کنید و سپس برای گپش زیر جدول توضیح بدید که توضیح بدید که یک سال بین دبیرستان و دانشگاه گپ درسی داشتید. توصیه می کنم فرم imm5669e رو از اول پر کنید و برای قسمت هفت یک صفحه جداگانه بهش اتچ کنید و توش جدول برای دوره تحصیل درست کنید و زیر اون توضیح بدید. در ضمن تحصیلات رو از دبیرستان به بعد پر کنید.