05-03-2015, 08:00 PM
(04-03-2015, 10:50 PM)'saaaaam' نوشته:والا در مورد تحصیل که اطلاع دارید رایگان هست در مورد شرایط اب و هوا هم بستگی داره کدوم شهر باشید ولی در مورد مردم بله اکثرا سرد هستند ولی ادم های نسبتا بهتر هم دارد در مورد بورس راستش برای رشته های مدیریت بورس تقریبا وجود ندارد ولی در برخی از شهرها مثل تورکو - هلسینکی و تامپره بچه ها با کار دانشجویی خرجشون را در میارن
اولا که ایشون سوالی در مورد مردم نکردند که شما میگین مردم سردن. دوما اینکه من به نظرم فنلاندی ها از ایرانی ها خیلی هم گرم تر هستند. چه انتظاری دارید؟ میخواین روز اول که میبینیدشون بپرن بقلتون یا چی؟ اینها شاید دیر با آدم دوست بشن ولی مثل ایرانی ها چابلوس نیستن و نوکرم چاکرتم از روز اول نمیگن. میخوان طرف رو اول خوب بشناسند و بعد دوست بشند.
انقدری که ما ایرانی ها نژاد پرست هستیم و به این و اون گیر میدیم و با زمین و زمان مشکل داریم باور کنید این اروپایی انقدر با ما مشکل ندارند...
انقدری که ما ایرانی ها نژاد پرست هستیم و به این و اون گیر میدیم و با زمین و زمان مشکل داریم باور کنید این اروپایی انقدر با ما مشکل ندارند...
(04-03-2015, 07:43 PM)'ماویس' نوشته: سلام من در حال حاضر در مقطع کارشناسی مدیریت بازرگانی هستم.موسسه غیر انتفاعی میخونم. مدرک آیلتس هم میتونم بگیرم. و میخوام بدون هیچ پشتوانه ی مالی برای ارشد به یکی از کشورای اروپایی برم، در مورد فنلاند شنیدم که زیاد کشور متمدنی حساب نمیشه و اینکه خیلی خیلی سرده و زبانشم بسیار سخته و تلفیقی! میخواستم ببینم حقیقت داره یا نه و اینکه با توجه به شرایط من امکان گرفتن بورسیه چقدره؟ امکان تامین هزینه ها از طریق کار دانشجویی چطور؟
بله فنلاند یک کشور فوق العاده بدبخته و اصلا متمدن نیست. فقط فنلاند یکی از بالاترین استاندارد های زندگی توی دنیا رو داره و کمترین آمار جرم و جنایت.. بله خب کاملا نشان دهنده ی متمدن نبودنه...