05-03-2015, 08:36 PM
(04-03-2015, 01:48 AM)'el_kiani2' نوشته: رفتم اداره بیمه شکایت کردم 1 سری فرم پر کردم و واسم پرونده تشکیل دادن بعد دادخواست فرستادن واسه ی کارفرما .و 1 جلسه ترتیب دادن. بار اول کارفرما نیومد و باز دادخواست را تکرار کردن بار دوم این دفعه کارفرما اومد و قبول کرد که من 4 سال اول اونجا کار میکردم و برام بیمه رد نمیشد. بعد قرار شد 1 بازرس بفرستن محل کارم اسناد را بررسی کنه و ادعای منو بررسی کنه و بعد حکم صادر بشه و میزان پولی که کارفرما باید پرداخت کنه بابت اون 4 سال به اداره بیمه برای اصلاحیه روی سابقه بیمه مشخص میشه.من دیگه بازرس را نبردم و منصرف شدم ، اما بهم گفت هزینش را با بیمه ی امسال حساب میکنن و حدود 18 تومن میشه واسه این 4 سال ... خودشون توی اداره کار نظر دادن که اگه ادعای من درست باشه و رای به نفعم صادر بشه و طی 1 نامه حکم اداره کار ابلاغ میشه که من میتونم اون نامه را ترجمه کنم و به عنوان سابقه ی بیمه همه جا اراءه بدم ولی میتونم بدون اینکه پولی پرداخت بشه از همون رای صادره به عنوان 1 مدرک استفاده کنم و بعدش خودم با کارفرما به توافق برسم و از شکایتم صرفه نظر کنم که به هرحال برای کارفرما بد نشه و جریمه بهشون نخوره
سلام. شما زمان تشکیل هیات تشخیص مدارکی دال بر اشتغال مثل قرارداد و فیش و... ارائه دادید؟ بازرس رو من تاحالا نشنیده بودم بفرستن. اگه خود کارفرماتون قبول کرد که شاغل بودید دیگه بازرس فقط اتلاف وقت میشه که. بعد ببخشید مبلغ بیمه رو بر اساس حداقل حقوق حسایب نکردن نه؟ چون برای من خیلی کمتر شده.