05-03-2015, 09:48 PM
(05-03-2015, 05:22 AM)'flutt' نوشته: سلام
من امریه دانشگاه امام حسین برام درست شده ولی میخوام بعد از خدمت خارج از کشور ادامه تحصیل بدم. به نظرتون با توجه به اینکه محل خدمت روی کارت پایان خدم ثبت میشه امکان داره محل خدمتم باعث بشه که بهم وبزا ندن؟ به نظرتون امریه رو بگیرم؟ من تا شنبه باید تصمیم بگیرم. ممنون میشم اگر جواب بدین.
دوست من، روی کارت پایان خدمت شما، هیچ اسمی از محل خدمت شما ذکر نخواهد شد. بنابراین اگر خودتون اشاره ای نداشته باشید، هیچ راهی برای سفارت وجود نداره که متوجه بشه، شما کجا خدمت کردید. مگر اینکه سفارت ها به پایگاه داده سازمان نظام وظیفه دسترسی داشته باشند، که بعید میدونم! ولی اگر جای دیگه ای رو میتونید برای خدمت انتخاب کنید، شاید بهتر باشه، اون گزینه ها رو در نظر بگیرید.
[attachment=8865]
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.