06-03-2015, 12:42 PM
(06-03-2015, 03:41 AM)'sara87r' نوشته: من یه سوال واسم پیش اومده که کسایی که از دانشگاه های امریکا که فاند میگیرن چطور از تقلبی نبودن مدارک دانشگاه مطمئن میشن ؟و تا چند وقت بعد از پذیرش استعلام میگیرن؟
از چند نفر و دانشگاه که پرسیدم گفتن استعلام میگیرن و اگه تقلبی باشه و متوجه بشن مجازات های سنگینی داره چون دزدی از دولت امریکا حساب میشه.
از یکی از دوستام شنیدم که یکی از دوستاش که کارنامه ی جعلی داشته و اونجا دستیار تحقیق شده و الان 3 ماهه که اونجا کار میکنه، دانشجوی صنعتی شریف هم بوده توی ایران ، البته استادش ایرانیه.
یعنی میشه با کار خوبش این کار جعل کارنامه رو از رزومش پاک کنه؟
دانشگاههای امریکا به صورت رندوم توصیهنامهها یا کارنامهها رو با استادها یا دانشگاه چک میکنند و اگر متوجه تقلبی بودن مدارک بشن، حداقل مجازاتش اینه که از دانشگاه اخراج و دیپورت خواهید شد و احتمالا تا مدتها اجازه ورود به امریکا رو نخواهید داشت.
تقلب در دانشگاهها امریکا مساله بسیار جدیایه و با کار خوب و غیره نمیشه این مساله رو پاک کرد. حتی تقلب در سر امتحان یک درس میتونه منجر به اخراج از دانشگاه بشه.
تقلب در دانشگاهها امریکا مساله بسیار جدیایه و با کار خوب و غیره نمیشه این مساله رو پاک کرد. حتی تقلب در سر امتحان یک درس میتونه منجر به اخراج از دانشگاه بشه.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.