05-11-2011, 03:24 AM
(آخرین تغییر در ارسال: 05-11-2011, 03:25 AM توسط amirHossein.)
(04-11-2011, 08:48 PM)soilman نوشته: اشتباه از من بود!30 رو 20 دیدم!ممنون رفیق. منم با میان رشته ای موافقم
ولی باز هم رنکینگ یکی از فاکتورهاست.... به نظرم وقتی به مطالعه ی پروژه های دانشگاه و اساتید در اون زمینه می پردازید یه تصویری براتون درست میشه که مقایسه کنید بین چند دانشگاه...بحث علاقه تو تحصیل به نظرم خیلی مهمه...برای دکترا که چند برابر...برای من پیش اومده که اساتیدی در دانشگاه هایی هستن که رنک بالایی ندارن ولی وقتی شما به کارهایی که اون فرد کرده و اینکه می بینی چقدر فعال بوده نگاه می کنی در محموع برات جذاب تر هست تا استادی که فقط در یه دانشگاه رتبه بالا هست و کل پروژه هاش به تعداد انگشت های دست هم نمیرسه
به نظرم مستر دوم اگر همراه با فاند باشه گزینه ی خوبی هست موقعی که آدم شانسی برای گرفتن پوزیشن دکترا نمی بینه....چون یه پیش زمینه ای داشته حالا میره یه زمینه ی دیگه رو هم مطالعه کنه و در عصر جدید ترکیب علوم باعث پیشرفت های مهم و تاثیرگذار در دنیای علم شده....
الان دیدن کلیر هم شدم. دیگه همه چیز ریخته بهم
(05-11-2011, 12:56 AM)m0h3n نوشته: امیر حسین عزیز،ممنون.
من نظرم اینطور هست که انتخاب بین این دو وابسته به میزان توانایی مالی شما و برنامه ریزی ای که برای آینده خودتون دارید هست.
دانشگاه اولی نیمه فاند دارید و دانشگاه دومی بدون فاند. اینجا بحث مالی مطرح هست که اگر توانایی مالی داشته باشید، خوب دانشگاه رنک بالاتر، منطقی تر هست.
از طرف دیگر، اگر بعد از اتمام تحصیل بخواید مشغول به کار بشید، فارغ التحصیلی از دانشگاه USC در اون مقطع به کمکتون خواهد اومد.
ولی اگر بخواید برای دکتری اقدام کنید، بنظر من خیلی تفاوتی نخواهد داشت. اگر چه باز هم اگر مشکل مالی نداشته باشید، USC در ارجحیت هست.
از نظر ایالتی هم که حساب کنید، USC در CA هست و دانشگاه دیگه در NY که خوب مسلما CA بهتر هست.
موفق باشید
فکر کنم همه راهها به USC ختم میشه
به نظر شما امیدی هست توی سال اول بشه فاند گرفت ؟