06-03-2015, 05:32 PM
(06-03-2015, 04:58 PM)'panireza' نوشته: امریکا اره ولی اروپا مشکلیییییی نداره هااااا...
جدیدا این جور شده؟
در ضمن من که نمی خوام اونجا نفت بخونم که...
درباره سوئیس دقیقا نمی تونم بگم اما درباره کشورهای اتحادیه اروپا پیرو تحریم های بین المللی هستند بعلاوه اینکه خودشون هم بعضا تحریم های جداگانه ای هم دارند. به صراحت تو دانشگاه دلفت هلند اعلام کردند که از پذیرش دانشجویان ایرانی در زمینه انرژی و رشته های مرتبط به امور هسته ای طبق تحریم های بین الملل معذوریم!
اگر دانشگاه به شما پذیرش بده باز امکان داره سفارت به شما ویزا نده، پیشنهاد من اینه که در این مورد خودتون از دانشگاه پرس و جو کنید و با توجه به شرایطی که دارید و رشته ای که می خوایند براش اقدام کنید پاسخ مناسب رو دریافت کنید.
اگر موردی درباره رشته های مرتبط به انرژی و نفت و تحریم دانشجویان ایرانی در این رشته از دانشگاه سوئیس دیدم اینجا لینکش رو قرار می دم.
موفق باشید/
اگر دانشگاه به شما پذیرش بده باز امکان داره سفارت به شما ویزا نده، پیشنهاد من اینه که در این مورد خودتون از دانشگاه پرس و جو کنید و با توجه به شرایطی که دارید و رشته ای که می خوایند براش اقدام کنید پاسخ مناسب رو دریافت کنید.
اگر موردی درباره رشته های مرتبط به انرژی و نفت و تحریم دانشجویان ایرانی در این رشته از دانشگاه سوئیس دیدم اینجا لینکش رو قرار می دم.
موفق باشید/
«هرگــــــــــــــز تسلیم نشـــو»