06-03-2015, 09:02 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 06-03-2015, 09:02 PM توسط shubizkumbuli.)
(06-03-2015, 08:55 PM)'el_kiani2' نوشته: بله درست میفرمایید چون حتی مانی اردرشون هم کش نشده بوده پس حتی ممکنه اسکن مدارکشون را نداشته باشن . به هر حال ممنون از راهنماییتون حتما نتیجه رو اعلام میکنم
حتما بکنید این کار رو
الان یادم اومد
یکی هم از هندی ها بود که ECA یا همون WES رو نفرستاده بود چون مدرکش از کانادا بود و به قولی کانادا درس خونده بود. ولی ریجکت کرده بودند و گفته بودند ECA رو نفرستادید!! یادمه تماس (ایمیل یا تلفن) گرفته بود و کارش درست شده بود. البته مال قبله و من نمیتونم پستش رو پیدا کنم. اون سایت canadavisa خیلی بهم ریخته است.
اگر تلفنی طرف گقت نمیشه بگید دوباره بزنند. حداقل با دو سه نفر حرف بزنند.
بگید تاکید کنند که اشتباه از سمت اونا بوده چون همه فرم ها چک شده بوده و اتفاقا Schedule A هم توش بوده. اگر مهر هم زده باشن فرم رو که خیلی عالیه. راستی به جای schedule A پای تلفن بگید background decleration خیلی بهتره.
الان یادم اومد
یکی هم از هندی ها بود که ECA یا همون WES رو نفرستاده بود چون مدرکش از کانادا بود و به قولی کانادا درس خونده بود. ولی ریجکت کرده بودند و گفته بودند ECA رو نفرستادید!! یادمه تماس (ایمیل یا تلفن) گرفته بود و کارش درست شده بود. البته مال قبله و من نمیتونم پستش رو پیدا کنم. اون سایت canadavisa خیلی بهم ریخته است.
اگر تلفنی طرف گقت نمیشه بگید دوباره بزنند. حداقل با دو سه نفر حرف بزنند.
بگید تاکید کنند که اشتباه از سمت اونا بوده چون همه فرم ها چک شده بوده و اتفاقا Schedule A هم توش بوده. اگر مهر هم زده باشن فرم رو که خیلی عالیه. راستی به جای schedule A پای تلفن بگید background decleration خیلی بهتره.
فقط خدا ما رو از این جاهای اداری نجات بده! خودش!