07-03-2015, 12:12 AM
(06-03-2015, 11:15 PM)'el_kiani2' نوشته: من با یکی از دوستام که در سال 2010 کبک اقدام کرده بود صحبت کردم. گفت که در جلسه ی مصاحبه ازش خواستن پسوردشو بده تا سوابق بیمشو انلاین بررسی کنن. البته فقط گفتن و چک نکردن. پس ما که مصاحبه نداریم ممکنه که امکان نداشته باشن که مدارک بیممون را بصورت انلاین بررسی کنن و فقط به مدارکی که به صورت هارد کپی با ایمیل میفرستیم اکتفا کنند؟
به نظر من به احتمال زیاد فقط هارد کپی رو چک می کنند. البته احتمال هست آنلاین رو هم چک کنند و یه داستان های غیر رسمی هم هست از این قضایا. ولی من خودم فکر می کنم اگر بخوان چک کنند میگن شماره بیمه رو بده و رمزش هم که رو شناسنامه ای که فرستادیم هست. خیلی ها هم بودن بیمه رو با مدارک اولیه فرستادن و دوباره ازشون خواستند. چه ضرورتی داشته ؟ آنلاینش که موجود بوده. پس به احتمال زیاد به همون مدرکی که میفرستید اکتفا می کنند.
کبک خیلی قضیه اش فرق داره. کبک حتی مهر خارجه رو هم میخواد. من حداقل یک نفر کبکی میشناسم که بیمه داشت. کامل هم داشت ولی دفترچه بیمه اش گم شده بود و بدون اون مهر نمیزد براش خارجه (حداقل اون زمان مطمئنم که دفترچه بیمه رو میخواست) و سر همین خیلی اذیت شد تو کبک تا رفت مهر خارجه رو گرفت. اونا گیرای خودشون رو دارند.
کبک خیلی قضیه اش فرق داره. کبک حتی مهر خارجه رو هم میخواد. من حداقل یک نفر کبکی میشناسم که بیمه داشت. کامل هم داشت ولی دفترچه بیمه اش گم شده بود و بدون اون مهر نمیزد براش خارجه (حداقل اون زمان مطمئنم که دفترچه بیمه رو میخواست) و سر همین خیلی اذیت شد تو کبک تا رفت مهر خارجه رو گرفت. اونا گیرای خودشون رو دارند.