07-03-2015, 11:03 AM
(07-03-2015, 04:15 AM)'shiva 64' نوشته: سلام من ارشد زیست شناسی تکوینی دانشگاه ازاد هستم واسه مقطع دکتری ژاپن رو ب من معرفی کردن در مورد بورس مونبوشو اطلاع زیادی ندارم میخواستم راهنمایی کنید ممنون
راجع به بورسی که اشاره کردید اطلاعی ندارم بورسهای متنوعی در ژاپن موجوده که معروفترین اونا MEXT هست که یک نوع بورس دولتیه. در مورد نحوهی اقدام هم خیلی پیچیده نیست، ابتدا ترجمه مدارک و نمره زبان رو آماده کنید. به عنوان مثال، برای اطلاع از نمره زبان مورد نیاز دانشگاه توکیو این فایل رو ببینید. در ژاپن برنامه هایی به عنوان Exchange Programs موجوده که شما با شرکت در اونا شهریه و هزینه ثبت نام نمیپردازید. در مرحله اول باید استادی پیدا کنید که شما رو بپذیره و شما Proposal ای تهیه کنید که مورد تأیید ایشون و در نهایت همکارانشون باشه. به عنوان مثال میتونید از این صفحه مشخصات اساتید دانشگاه توکیو رو پیدا کنید. در نهایت برای اطلاع از بورسهای محلی و ملی این دانشگاه این لینک رو ببینید.
در واقع فرآیندی که ما در بالا دنبال کردیم به این صورت بود که یک دانشگاه پیدا کردیم و پس از چک کردن مدارک مورد نیاز اولیه به ارتباط با اساتید پرداختیم. در مورد سایر دانشگاهها هم به همین صورته، فقط اینکه هر دانشگاهی از بورس های محلی و یا حتی ملی برای دانشجویان خارجی برخوردار نیست. پیش از هر گونه ارتباط با اساتید راجع به بورسها و نحوه ی اعطای آن به دانشجویان خارجی رو خوب مطالعه فرمایید.
در پایان، مختارید هر گونه سوال یا مطلبی مرتبط با مطالب فوق مطرح کنید.
در پایان، مختارید هر گونه سوال یا مطلبی مرتبط با مطالب فوق مطرح کنید.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
Dr. Joyce Brothers