(07-03-2015, 03:30 PM)'lorance' نوشته: سلام
در update از من و 2 نفر از همکارانم تو این هفته [img]images/smilies/confused.gif[/img] بیمه خواستن (اونا مهندس هستن)
بیمارستان محل کار من حاضر نیست پزشکاشو بیمه کنه چون هزینه گزافی براش داره ولی میگه واسه سفارت من هر نامه ای میدم
سوال مهم اینه که بیمه چرا ؟؟ مگه یه پزشک میتونه مثلا کار مهندسی بکنه که لازم باشه ثابت کنه پزشکی میکرده ؟
در مورد من چون ازم CV RPRF و کپی کارت ملی و کارت پایان خدمت هم خواستن به نظرم officer خیلی شاکی بوده از چیزی
راه کاری دارین دوستان ؟
مسئله بیمه یه مانور توسط سفارت، در کل اینا یه چیزی شنیدن که هر ایرانی که کار می کنه باید بیمه باشه، در واقع اکثر کشورهای دنیا همینن ولی خوب به نام های دیگه... ولی تو ایران اجباری نیست.
شما از الان می تونید تمامی مدارک اضافه رو آماده کنید مثه فیش حقوقی ، حساب بانکی که حقوقتون میره به حساب، نامه جدید از بیمارستان که نشون بده مایل نبودن شما رو بیمه کنن با توجیح منطقی.
دوستان در مورد مالیات هم صحبت کردن که اونم می تونه کمک کنه، لیست پرداختی مالیاتی یا همون TAX
یه نامه هم بنویسید توضیح کامل بدید داستانو، راه آخرم که شکایت از بیمارستان به اداره کار و باقی قضایا که دوستان صحبت کردن، البته یه کم زمان بره.
شما از الان می تونید تمامی مدارک اضافه رو آماده کنید مثه فیش حقوقی ، حساب بانکی که حقوقتون میره به حساب، نامه جدید از بیمارستان که نشون بده مایل نبودن شما رو بیمه کنن با توجیح منطقی.
دوستان در مورد مالیات هم صحبت کردن که اونم می تونه کمک کنه، لیست پرداختی مالیاتی یا همون TAX
یه نامه هم بنویسید توضیح کامل بدید داستانو، راه آخرم که شکایت از بیمارستان به اداره کار و باقی قضایا که دوستان صحبت کردن، البته یه کم زمان بره.
If you really want to do something, you find a way. If you don't you'll find an excuse