08-03-2015, 02:25 PM
(05-03-2015, 09:53 PM)'Mr-Voltage' نوشته:دروود بر شما.
شانست با نداشتن کار پژوهشی مانند مقاله و یا کتاب و ... بالا تصور نمیشه!! بهتره روی بهبود رزومه خودت کار کنی. هم از جهتی که متقاضی دکتری برق برای کشور المان کم نیست، بهتره کشورهای دیگر رو هم مد نظر داشته باشی. حداقل برای نمره زبان بالا هم تلاش کن. گرفتن بورس دکتری در المان به پیدا کردن استاد و یا موقعیت خالی در دپارتمان ختم میشه که باید جستجو کنی.
با سپاس فراوان از پاسخ شما
نمره زبان که حتما سعی میکنم 7 ایلتس داشته باشم و مقاله که اگر هم از ایران نخوام برم باز هم باید داشته باشم وگرنه نمره پایان نامه من از 18 حساب میشه ودارم روش کار میکنم اگر این شرایطم اکی باشه چقدر شانس گرفتن بورس دارم؟
شما فرمودید کشورهای دیگه رو هم امتحان کنم ، منظورتون چه کشورهای هست؟آخه من شنیدم شرایط آلمان از کشور های دیگه راحت تره!!کانادا که خیلی سخت تر از المانه؟
سپاس گذارم
نمره زبان که حتما سعی میکنم 7 ایلتس داشته باشم و مقاله که اگر هم از ایران نخوام برم باز هم باید داشته باشم وگرنه نمره پایان نامه من از 18 حساب میشه ودارم روش کار میکنم اگر این شرایطم اکی باشه چقدر شانس گرفتن بورس دارم؟
شما فرمودید کشورهای دیگه رو هم امتحان کنم ، منظورتون چه کشورهای هست؟آخه من شنیدم شرایط آلمان از کشور های دیگه راحت تره!!کانادا که خیلی سخت تر از المانه؟
سپاس گذارم