08-03-2015, 10:46 PM
(08-03-2015, 10:24 PM)'siyak2013' نوشته: سلام دوستان. رفتم بانک گفتم یه گردش 6 ماهه از حسابم میخوام. بعد از کلی توضیح و داستان اینو به من دادن. لطفا فایل پیوست رو مشاهده کنید .
از من آپدیت دوم نخواستن ولی میگم اگه یک درصد از من گردش سه ماهه خواستن میتونم اینو بفرستم؟ البته این 6 ماهست.
الان این به عنوان گردش 6 ماهه قابل قبوله بفرستم.
من سه تا حساب تو این بانک دارم. دو تا سپرده بلند مدت دارم ویک حساب کوتاه مدت. هر سه تا رو تو این گواهی نوشته. و ترن اور ها رو هم نوشته. این به نظرتون این الان قابل قبوله؟ ممنون میشم فایل پیوست را ببینید.
من فکر می کنم شما اول پول زیادی رو وارد حساب اول کردید بعد از طریقش حساب دوم یا سوم یا هر دو رو پر کردید. درسته؟
این به خاطر شش ماهه بودن معلومه. اگر سه ماهی بگیرید احتمالا اون مشخص نخواهد بود. به نظرم سه ماهه بگیرید بهتره که حساسیت رو حساب اول ایجاد نشه که چرا گردش بالایی داشته.
البته میتونید رو همین هم یه cover letter بزنید و بگید اول اولی رو پر کردید و انتقال دادید تو لانگ ترم. ولی بهتره یکی جدید بگیرید اگر خواستند.
اسم بانکتون رو هم بگید بد نیست بچه بدونند که چی میده دقیقا. چون الان شما کلی تو زحمت افتادید برای گرفتن این و ممکنه زحمت بقیه کمتر شه. البته اگر راحتید :-)
این به خاطر شش ماهه بودن معلومه. اگر سه ماهی بگیرید احتمالا اون مشخص نخواهد بود. به نظرم سه ماهه بگیرید بهتره که حساسیت رو حساب اول ایجاد نشه که چرا گردش بالایی داشته.
البته میتونید رو همین هم یه cover letter بزنید و بگید اول اولی رو پر کردید و انتقال دادید تو لانگ ترم. ولی بهتره یکی جدید بگیرید اگر خواستند.
اسم بانکتون رو هم بگید بد نیست بچه بدونند که چی میده دقیقا. چون الان شما کلی تو زحمت افتادید برای گرفتن این و ممکنه زحمت بقیه کمتر شه. البته اگر راحتید :-)