09-03-2015, 10:28 AM
(02-01-2015, 07:34 AM)'reza.fhp' نوشته:سلام،
بنده دوستانی در استرالیا دارم که همسرانشون به عنوان همراه (secondary applicant)، هم موفق به کار شدند و هم برای تحصیل توانسته اند بورسیه بگیرند. بنابراین خیلی خیلی شانس خواهید داشت که شما هم در آینده نزدیک دانشجوی بورسیه استرالیا باشید و یا مشغول به کار بشید.
فقط چند نکته رو در نظر داشته باشید:
1- توصیه اکید میکنم IELTS رو در ایران بگیرید یا لااقل کلاسهای آمادگی IELTS رو در ایران بگذرونید؛ اینجا کلاس آیلتس متوسط 400-300 دلار برای یک دوره هست یعنی حدود 1 میلیون تومن که به نظر من ایران به صرفه تر هست. ضمن اینکه زمان رو هم سیو می کنید. (یه لینک براتون گذاشتم میتونید ببینید:
http://www.holmesglen.edu.au/programs/in..._for_ielts )
2- اجازه کار برای دانشجویان تمام وقت، محدود به 20 ساعت در هفته میشه (معادل part-time) که باید در نظر داشته باشید.
باعث افتخار منه بتونم بازم کمکتون کنم. اها یه چیزه دیگم بگم:
استرالیا مختصات فرهنگی و اجتماعی بسیار خاصی داره، اگه بخوایید تو این کشور موفق بشید باید طر فکرتون رو به شدت اصلاح کنید. از کار کردن نترسید، هر کاری، جسور باشید، کوتاه نیایید و مأیوس نشید.
موفق باشید
درود
سپاسگزارم. دانشجویان دکترا در استرالیا از روی ویزا اجازه کار نامحدود دارند ولی اگر بخواهند برای اسکالرشیپ اقدام کنند باید به مشخصات اسکالرشیپ توجه کنند (ممکن است اسکالرشیپ محدودیتی بین 16 تا 32 ساعت در هفته را لحاظ کند) . قانون کار 20 ساعت محدود به دانشجویان لیسانس و در برخی موارد کارشناسی ارشد است.
سپاسگزارم. دانشجویان دکترا در استرالیا از روی ویزا اجازه کار نامحدود دارند ولی اگر بخواهند برای اسکالرشیپ اقدام کنند باید به مشخصات اسکالرشیپ توجه کنند (ممکن است اسکالرشیپ محدودیتی بین 16 تا 32 ساعت در هفته را لحاظ کند) . قانون کار 20 ساعت محدود به دانشجویان لیسانس و در برخی موارد کارشناسی ارشد است.
تو را دوست می دارم
در آن دور دست بعید که رسالت اندامها پایان می پذیرد...
--
در فراسوهای عشق، تو را دوست می دارم،در فراسوهای پرده و رنگ..
در فراسوهای پیکرمان به من و عده دیداری بده (شاملو)
در آن دور دست بعید که رسالت اندامها پایان می پذیرد...
--
در فراسوهای عشق، تو را دوست می دارم،در فراسوهای پرده و رنگ..
در فراسوهای پیکرمان به من و عده دیداری بده (شاملو)