09-03-2015, 04:40 PM
(26-02-2015, 03:48 AM)'hipo00' نوشته:با تشکر با توجه به اینکه mri بنده مربوط به 92/1/29 جوابش اینه:
( cyst in posterior aspect of humeral epiphysis noted- (not clinically significant
conclusion: Cyst in posterior aspect of humeral epiphysis
و الان در اثر در رفتگی بیشتر و شدیدتر خیلی وضع بدتر شده بطوریکه تحمل سرما را ندارم و در اثر سرما و یا عصبانیت تیر میکشه قانون جدید عکس در رفتگی اجباری با رادیو لوژی حذف شده و عوارض اضافه شده و بنده عوارض دارم (گواهی معتبراز جراح و فوق تخصص هم دارم) و مطمینا mri جدید وضع رو بدتر نشون میده باید mri جدید بگیرم برا کمیسیون یا خودشون میگن بگیر اصلا تو شهرستان خرم آباد کمیسیون تشکیل میشه اگه تشکیل میشه نظر اونا مهمتره یا کمیسیون تهران ؟
کلا بعد از پزشک اولیه که فقط یه مهر زد و حتی قوانین جدید رو نمیدو نست کمیسیون شهرستان برگزار میشه یا نه میگن مستقیم برو بیمارستان تهران؟
واسه معاینه اصلی خودشون میگن mri جدید بگیر یا از قبل خودم یک جدید بگیرم؟ میترسم با این mri رد بشم معاف از رزم هم بدردم نمیخوره چون قبلا کارت سبز بسیج که همون آموزشی رو گرفتم اون تبصره که میگه دوبار در رفتگی حین خدمت خوب موقع در رفتگی رادیولوژی کجاست که عکس معمولی بگیره نکنه تو خدمت بدون در رفتگی اجباری که واقعا درناکه خودشون میگن در رفته؟؟ من نمیدونم اگر شهرستان کمیسیون داره اینجا بهتره اگر نه ترجیح میدم همون تهران از اول شروع کنم که با توجه به شغل آزاد سربازی تو تهران یا امریه گرفتن بهتره خواهش میکنم راهنماییم کنید واقعا موندم چیکار کنم
سلام
برای معافیت باید ام آر آی با حضور سرباز باشه فک کنم.
که در این صورت احتمالا باید دوباره ام آر آی بگیرید.
اگر هم به فرض نگفتن این کار رو انجام بده، به نظر من خودتون این کار رو انجام بدید و ام آر آی جدید بگیرید چون احتمالا با توضیحاتی که گفتید احتمال اینکه رأی به نفع شما صادر بشه بیشتر میشه...
برای معافیت باید ام آر آی با حضور سرباز باشه فک کنم.
که در این صورت احتمالا باید دوباره ام آر آی بگیرید.
اگر هم به فرض نگفتن این کار رو انجام بده، به نظر من خودتون این کار رو انجام بدید و ام آر آی جدید بگیرید چون احتمالا با توضیحاتی که گفتید احتمال اینکه رأی به نفع شما صادر بشه بیشتر میشه...