من اطلاعات زیادی در این زمینه ندارم ولی چون برای دکتری در دانشگاه وین اپلای کرده بودم و قبول شده بودم تجربه ام رو اینجا می گذارم.
روند اپلای خیلی ساده و منعطف بود.
ایمیل حاوی علاقه مندی و سی وی ام فرستادم و بهم جواب مثبت برای اینترویو دادن.
اینترویو از طریق اسکایپ انجام شدو کلا نیم ساعت شد که اون هم من بیشتر سوال می کردم درباره مزایا و ...
بعدش بهم اوکی دادن و 2 هفته هم وقت دادن که بگم می روم یا نه.
مساله جالب برای من این بود که پوزیشن ددلاین نداشت و اینها هر کسی رو که مناسب می دیدند دعوت می کردند برای مصاحبه و در صورتی که فرد مناسب رو پیدا می کردند و طرف هم قبول می کرد به انجا برود پوزیشن رو می بستند.
[البته من این پوزیشن رو رد کردم؛ لذا اطلاعات بیشتری از دانشگاه و شرایط زندگی در اتریش ندارم
]
روند اپلای خیلی ساده و منعطف بود.
ایمیل حاوی علاقه مندی و سی وی ام فرستادم و بهم جواب مثبت برای اینترویو دادن.
اینترویو از طریق اسکایپ انجام شدو کلا نیم ساعت شد که اون هم من بیشتر سوال می کردم درباره مزایا و ...
بعدش بهم اوکی دادن و 2 هفته هم وقت دادن که بگم می روم یا نه.
مساله جالب برای من این بود که پوزیشن ددلاین نداشت و اینها هر کسی رو که مناسب می دیدند دعوت می کردند برای مصاحبه و در صورتی که فرد مناسب رو پیدا می کردند و طرف هم قبول می کرد به انجا برود پوزیشن رو می بستند.
[البته من این پوزیشن رو رد کردم؛ لذا اطلاعات بیشتری از دانشگاه و شرایط زندگی در اتریش ندارم

لطفا از پیام خصوصی برای پرسش استفاده ننمایید. در صورت تمایل لینک سوال خود در فرم را بصورت پیام خصوصی برای من ارسال کنید.