10-03-2015, 09:47 AM
(10-03-2015, 09:19 AM)Babak نوشته: saaaaam گرامی مدت نسبتا زیادی در سمتهای مدیر و مدیر ارشد سایت در آکادمیاکافه فعالیت داشتند و اطلاعات خوب ایشون همراه با فعالیت بسیار زیادی که در انجمنهای مختلف داشتند کمک بسیاری به پیشبرد سایت کرده. همچنین ایشون نقش بسیار مهمی در ایجاد تیمی از کاربران فعال سایت و تکمیل اطلاعات قسمت نتایج پذیرش سایت داشتهاند که بسیار ارزشمنده و این قسمت رو تبدیل به یک منبع بسیار مفید برای تخمین شانس پذیرش در رشتههای مختلف کرده.
متاسفانه به خاطر مشکلات شخصیای که در ماههای اخیر برای ایشون پیش اومد، ایشون تصمیم گرفتهاند که از تیم مدیران ارشد جدا بشن تا فرصت بیشتری برای رسیدگی به کارهای شخصیشون داشته باشند.
saaaaam گرامی،
از زحمتهای بسیار زیادی که برای آکادمیاکافه کشیدی سپاسگزاری میکنم و امیدوارم که مشکلات پیش اومده رو به سرعت پشت سر بگذاری و باز هم با قدرت و انرژی به سمت اهداف والای زندگیت حرکت کنی.
با سلام . نمیدونم باید چی بگم و چطور شروع کنم , فقط همین قد میگم که سام عزیز بشخصه با رفتنه تو شوکه و خیلی ناراحت شدم ولی چی میشه کرد دنیاس دیگه . در اول امیدوارم مشکلاتت به زودی حل بشن و دوباره در جمع مدیران ببینیمتون در ثانی بابت همه زحمت هایی که واسه سایت کشیدی بسیار بسیار مدیون و سپاسگزارم. در اینجا ارزوی بهترین ها رو واست دارم دوست خوبم . Smile
ارادتمند
Nasıl başlamıştı bak nasıl bitti
En güzel duygular silindi gitti
Nasıl da sevmiştim bilirsin seni
Ayrıldık sevgilim doymadım sana
En güzel duygular silindi gitti
Nasıl da sevmiştim bilirsin seni
Ayrıldık sevgilim doymadım sana