10-03-2015, 10:41 AM
(01-03-2015, 07:27 PM)'f_goo' نوشته: برای پرداخت هزینه RPRF:
1- به این لینک برید.
2- گزینه Permanent Residence رو انتخاب کنید و جلو برید.
3- اگر هزینه شما قراره از جایی غیر از کانادا از جمله ایران پرداخت بشه گزینه
Right of Permanent Residence Fee - Paying from Outside Canada - Not Express Entry
و اگر هزینه شما قراره از داخل کانادا پرداخت بشه گزینه
Right of Permanent Residence Fee - Paying from Inside Canada - Not Express Entry
رو انتخاب کنید.
4- در مرحله بعد بسته به انتخابتون در مرحله قبل، روش های پرداخت برای شما به نمایش در میاد. البته راحت ترین و بهترین این روش ها همون پرداخت آنلاین هست و اکثر بچه ها تو این مرحله از این روش استفاده کردن. (برعکس مرحله سابمیت مدارک برای 550 دلار که پرداخت به صورت آفلاین بود و باعث دردسر و حتی ریجکت شدن بعضی ها شد). به همین خاطر ما تمرکزمون رو روی این روش می ذاریم. زیر گزینه Pay online، دکمه Pay my fees online رو کلیک کنید.
5- در صفحه بعد گزینه continue رو کلیک کنید.
6- در صفحه بعد با تیتر Disclaimer، بعد از مطالعه تیک رو بزنید و continue رو کلیک کنید.
7- در صفحه بعد گزینه Immigration رو انتخاب کنید.
8- در صفحه بعد روی لینک Right of Permanent Resident Fee کلیک کنید.
9- تعداد افرادی که در پست قبل راجع بهش گفته شد رو وارد کنید و گرینه Submit رو کلیک کنید.
10- صفحه Summary of Fees رو مطالعه و گزینه Pay رو کلیک کنید.
11- در این مرحله اگه از قبل اکانت نساخته باشین، از شما خواسته می شه که یه اکانت که به ایمیلتون متصل هست بسازین. اگه هم از قبل اکانت ساختین، login کنید.
12- پرداخت رو انجام بدین.
بعد از پرداخت موفق، یک ایمیل به همراه یک فایل PDF براتون ارسال می شه و در واقع همونیه که لازم دارید.
در پست بعد یه سری نکته رو راجع به پرداخت بهشون اشاره می کنم که توصیه می کنم حتما یه بار بخونیدشون.
سلام دوست عزیز
پاریس در ایمیل RPRF که برای من فرستاده بود لینک متفاوتی رو نسبت به لینکی که شما دادی ذکر کرده بود. البته بر این باورم که نتیجه نهایی یکی میشه ولی لینکی که پاریس داده بود لینک زیر بود:
https://eservices.cic.gc.ca/epay/welcome.do?lang=en
پاریس در ایمیل RPRF که برای من فرستاده بود لینک متفاوتی رو نسبت به لینکی که شما دادی ذکر کرده بود. البته بر این باورم که نتیجه نهایی یکی میشه ولی لینکی که پاریس داده بود لینک زیر بود:
https://eservices.cic.gc.ca/epay/welcome.do?lang=en