11-03-2015, 09:15 AM
(04-03-2015, 01:48 AM)'el_kiani2' نوشته: رفتم اداره بیمه شکایت کردم 1 سری فرم پر کردم و واسم پرونده تشکیل دادن بعد دادخواست فرستادن واسه ی کارفرما .و 1 جلسه ترتیب دادن. بار اول کارفرما نیومد و باز دادخواست را تکرار کردن بار دوم این دفعه کارفرما اومد و قبول کرد که من 4 سال اول اونجا کار میکردم و برام بیمه رد نمیشد. بعد قرار شد 1 بازرس بفرستن محل کارم اسناد را بررسی کنه و ادعای منو بررسی کنه و بعد حکم صادر بشه و میزان پولی که کارفرما باید پرداخت کنه بابت اون 4 سال به اداره بیمه برای اصلاحیه روی سابقه بیمه مشخص میشه.من دیگه بازرس را نبردم و منصرف شدم ، اما بهم گفت هزینش را با بیمه ی امسال حساب میکنن و حدود 18 تومن میشه واسه این 4 سال ... خودشون توی اداره کار نظر دادن که اگه ادعای من درست باشه و رای به نفعم صادر بشه و طی 1 نامه حکم اداره کار ابلاغ میشه که من میتونم اون نامه را ترجمه کنم و به عنوان سابقه ی بیمه همه جا اراءه بدم ولی میتونم بدون اینکه پولی پرداخت بشه از همون رای صادره به عنوان 1 مدرک استفاده کنم و بعدش خودم با کارفرما به توافق برسم و از شکایتم صرفه نظر کنم که به هرحال برای کارفرما بد نشه و جریمه بهشون نخوره
به نظر شما شکایت از کارفرما ممکنه تو سابقه کیفری شرکت تاثیر بد داشته باشه یا بهتره بگم ممکنه براشون بد بشه از لحاظ قضایی ؟
و این داستان شکایت و گرفتن این نامه چقدر طول می کشه؟
و این داستان شکایت و گرفتن این نامه چقدر طول می کشه؟
If you really want to do something, you find a way. If you don't you'll find an excuse