13-03-2015, 12:50 PM
(13-03-2015, 12:01 PM)'matraki' نوشته: من یوزر matraki هستم. من امتیاز بیمه رو میارم بصورت کامل چون 9 سال سابقه کاردارم و بیمه هم بصورت میوسته برام تو NOC 5125 رد شده ولی مشکل من اینجاست که من همزمان با کار در یکی از شرکت های قبلی یک دوره آزمایشی 3 ماهه رفتم که بعدا منوجه شدم چون به من حقوق کامل فول تایم رو میدادن اسم من رو برای سه ماه تو لیست بیمشون رد کرده اند ولی من تو فرمهام اسم اون شرکت رو نیاورده بودم.
حالا نمیدونم فقط سابقه اون 9 سال رو ببرم ترجمه یعنی قبل اون رو ابراز نکنم ؟
مشکل بعدیم اینه که contract که ازم خواستند مربوط به شرکت قبلیم بوده که اونجا فقط 2 سال کارکرده بودم و الان اون شرکت منحل شده و از اون شرکت فقط یکماه بیمه برام رد شده اونم میان دوره یعنی حدو 5 ماه قبل از خروج من از اون شرکت که واقعا نمیدونم چرا برام بیمه رد شده؟ اصلا قرار نبوده بیمه بگیرم از اون شرکت!!!!
خیلی پروندم پیچیده شده...ولی اگه فقط سابقه اون 9 سال رو بدم مشکلم حل میشه ففط ترسم از اینه که برن سایت رو چک کنند!!
پیشنهادی ندارید برای من؟
در مورد مشکل قرار داد چند تا راه دارید.
1. پیدا کردن صاحب شرکت و تنظیم یک قرار داد جدید در سربرگ قدیمیشون یا گرفتن نسخه قدیمی قرار داد که هم سخته هم بعیده بتونید.
2. این که خودتون مهر و سربرگش رو درست کنید و یک قرار داد تنظیم کنید که اصلا پیشنهاد نمی کنم این کار رو.
3. روزنامه رسمی شرکت رو که انحلال و تصفیه درش اومده رو ترجمه کنید و بفرستید و بگید که تو gazzete هم زده که این شرکت تعطیل شده و چه میدونم صاحبش هم فوت کرده و غیره! بعیده گیر بدن. چون شما نه دروغ گفتید، نه هیچی. یک ماه هم که بیمه داشتید ازش که باز تایید می کنه. نامه هم که دیده بودم گفته بودید که دارید.
در کل خیلی بعیده به خاطر اون شرکت بخوان ردتون کنند.
چون شرکت قدیمی بوده به احتمال زیاد باید برید از پارک شهر روزنامه رسمیش رو بگیرید که اونم دردسرهای خودش رو داره.
اما بیمه.
شما گفتید که همزمان رفتید برای یک شرکت دیگه کار کردید. منظورتون اینه که در اون زمان از دو تا شرکت براتون بیمه رد شده؟! یعنی یکیشون هم پوشانی داشته؟! یا نه؟! یک شرکت کار می کردید ؟ و بیمه شرکت اولی قطع شده و شرکت دوم وصل شده!؟
اسم های شرکت ها به هم هیچ ربطی داره؟ زمینه کاریشون چی!؟
شاید مثلا بشه گفت که یه قسمتی از کار اون شرکت تو شرکت شما انجام میشده؟! به صورت پیمان کاری!؟ یه همچین چیزی؟
یکم باید بیشتر توضیح بدید.
1. پیدا کردن صاحب شرکت و تنظیم یک قرار داد جدید در سربرگ قدیمیشون یا گرفتن نسخه قدیمی قرار داد که هم سخته هم بعیده بتونید.
2. این که خودتون مهر و سربرگش رو درست کنید و یک قرار داد تنظیم کنید که اصلا پیشنهاد نمی کنم این کار رو.
3. روزنامه رسمی شرکت رو که انحلال و تصفیه درش اومده رو ترجمه کنید و بفرستید و بگید که تو gazzete هم زده که این شرکت تعطیل شده و چه میدونم صاحبش هم فوت کرده و غیره! بعیده گیر بدن. چون شما نه دروغ گفتید، نه هیچی. یک ماه هم که بیمه داشتید ازش که باز تایید می کنه. نامه هم که دیده بودم گفته بودید که دارید.
در کل خیلی بعیده به خاطر اون شرکت بخوان ردتون کنند.
چون شرکت قدیمی بوده به احتمال زیاد باید برید از پارک شهر روزنامه رسمیش رو بگیرید که اونم دردسرهای خودش رو داره.
اما بیمه.
شما گفتید که همزمان رفتید برای یک شرکت دیگه کار کردید. منظورتون اینه که در اون زمان از دو تا شرکت براتون بیمه رد شده؟! یعنی یکیشون هم پوشانی داشته؟! یا نه؟! یک شرکت کار می کردید ؟ و بیمه شرکت اولی قطع شده و شرکت دوم وصل شده!؟
اسم های شرکت ها به هم هیچ ربطی داره؟ زمینه کاریشون چی!؟
شاید مثلا بشه گفت که یه قسمتی از کار اون شرکت تو شرکت شما انجام میشده؟! به صورت پیمان کاری!؟ یه همچین چیزی؟
یکم باید بیشتر توضیح بدید.