13-03-2015, 09:16 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 13-03-2015, 09:17 PM توسط shubizkumbuli.)
(13-03-2015, 08:52 PM)'hooman_m' نوشته: چند تا سوال دارم که ممنون میشم جواب بدید:
1- هنوز از خودم RPRF نخواستند. 1040$ رو فعلا بفرستم و منتظر بمونم تا برای من رو بخواند؟!
2- ترجمه سند ازدواج رو خواستند. البته گفتند و یا هر چیزی که رابطه شما رو با همسرتون نشون بده. سند ازدواج خیلی طولانیه. کلش رو ترجمه کنم؟ یا فقط صفحات مشخصات زوج و زوجه رو؟! و یا اینکه همون ترجمه شناسنامه کافیه؟!
3- از همسرم پایان خدمت خواستند!! توضیح بدم که تو ایران خانومها سربازی نمیرند کافیه دیگه؟!
4- ترجمه مدارک تحصیلی همسرم رو خواستند!! همسرم سال آخر پزشکی هستش. چی بفرستم؟! دیپلمش رو؟!
5- در انتها نوشته:
You must submit all documents by mail only.
و اینکه برای عدم سوء پیشینه نوشته: originals of police certificates along with a translation in French or English
الان من باید مدارکی که خواسته رو اسکن کنم و میل بزنم یا منظورش اینه که پست کنم.
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
به اینا میگن form letter
یه چیزیه آماده برای 100 نفر
1. شما یه سوال هم ازشون بپرسید که لازمه خودتون هم 490 دلار رو بریزید یا نه؟ بپرسید چون از خودتون نخواستن و از همسر خواستن احتمال دادید اشتباه بوده. پول رو آنلاین میتونید بدید. مشکلی نداره.
2. کل سند ازدواج رو تو یک صفحه براتون ترجمه می کنند و 30 تومن پول ترجمه و 20 25تومن تمبر میگیرند. با فونت خیلی ریز میزنند. شما فقط با دارالترجمه طی کنید که تو یک صفحه جا کنه بقیه اش حله!
3. بعله بزنید سربازی نمیرن. بگید حقوق زنان تو ایران خیلی خوب رعایت میشه و مثلا مهر های کلان میگیرند و سربازی هم نمیرن [img]images/smilies/tongue.gif[/img]
4. بزنید درسشون تموم نشده. بگید اگر بخواهید میتونم کارنامه اشون رو تا ترم فلان براتون بگیرم بفرستم.
به نظر میرسه که باید پست کنید همه رو. شرایط شما خاصه.
دقت کنید که فرم imm 0008 همونی که بارکد داره رو هم خواستند برای خودتون. از اول باید پر کنید و اسم ایشون رو هم به عنوان همراه وارد کنید. بعد از زدن این که متاهل هستید ادامه فرم اطلاعات ایشون رو میخواد. خودتون باید امضا کنید.
برای فرم های دیگه همسرتون. شما حتما برای این که مشکل پیش نیاد فرم سفر ها رو + فرم 5669e که همون background decleration هست رو هم برای ایشون پر کنید و امضا کنند.
شناسنامه و عقد نامه رو هم حتما دوباره بفرستید پستی
4 تا عکس جدید
فتوکپی پاسپورت ایشون.
در مورد مدارک تحصیلی همسرتون در ایران، سابقه کار و تحصیل در کانادا من 99% فکر می کنم که این یک form letter برای express entry باشه. چون برای اونا معمولا مدرک تحصیلی همسر رو میخوان.
من خیلی با دقت نخوندم ولی شما چند بار بخونید و تا کامل باشه...
فرم 5669e رو هم نخواسته از همسرتون ولی حتما بفرستید!!! حتما!! وگرنه 60 ماه دیگه ازتون میخوان و ممکنه گیر بدن که پست کنید!
یه چیزیه آماده برای 100 نفر
1. شما یه سوال هم ازشون بپرسید که لازمه خودتون هم 490 دلار رو بریزید یا نه؟ بپرسید چون از خودتون نخواستن و از همسر خواستن احتمال دادید اشتباه بوده. پول رو آنلاین میتونید بدید. مشکلی نداره.
2. کل سند ازدواج رو تو یک صفحه براتون ترجمه می کنند و 30 تومن پول ترجمه و 20 25تومن تمبر میگیرند. با فونت خیلی ریز میزنند. شما فقط با دارالترجمه طی کنید که تو یک صفحه جا کنه بقیه اش حله!
3. بعله بزنید سربازی نمیرن. بگید حقوق زنان تو ایران خیلی خوب رعایت میشه و مثلا مهر های کلان میگیرند و سربازی هم نمیرن [img]images/smilies/tongue.gif[/img]
4. بزنید درسشون تموم نشده. بگید اگر بخواهید میتونم کارنامه اشون رو تا ترم فلان براتون بگیرم بفرستم.
به نظر میرسه که باید پست کنید همه رو. شرایط شما خاصه.
دقت کنید که فرم imm 0008 همونی که بارکد داره رو هم خواستند برای خودتون. از اول باید پر کنید و اسم ایشون رو هم به عنوان همراه وارد کنید. بعد از زدن این که متاهل هستید ادامه فرم اطلاعات ایشون رو میخواد. خودتون باید امضا کنید.
برای فرم های دیگه همسرتون. شما حتما برای این که مشکل پیش نیاد فرم سفر ها رو + فرم 5669e که همون background decleration هست رو هم برای ایشون پر کنید و امضا کنند.
شناسنامه و عقد نامه رو هم حتما دوباره بفرستید پستی
4 تا عکس جدید
فتوکپی پاسپورت ایشون.
در مورد مدارک تحصیلی همسرتون در ایران، سابقه کار و تحصیل در کانادا من 99% فکر می کنم که این یک form letter برای express entry باشه. چون برای اونا معمولا مدرک تحصیلی همسر رو میخوان.
من خیلی با دقت نخوندم ولی شما چند بار بخونید و تا کامل باشه...
فرم 5669e رو هم نخواسته از همسرتون ولی حتما بفرستید!!! حتما!! وگرنه 60 ماه دیگه ازتون میخوان و ممکنه گیر بدن که پست کنید!