14-03-2015, 12:37 AM
(14-03-2015, 12:09 AM)'میثم' نوشته: با سلام
من فارغ التحصیل رشته مهندسی آبیاری دانشگاه شهرکرد با معدل 16 و فارغ التحصیل ارشد سازه آبی با معدل 18.55 از همان دانشگاه هستم.2 مقاله سابمیت آی اس آی و یکی در مجله اینترنشنال چاپ کردم 4 مقاله کنفرانسی نیز دارم. شاگرد اول کلاس و ئانشکده هم هستم.کلاس فشرده آیلتس میرم تا 6 ماه آینده امتحان میدم میخواستم بپرسم در کدوم دانشگاه انگلستان می تونم دکتری عمران یا محیط زیست با فاند پذیرش بگیرم...ممنون
متأسفانه بیشتر دانشگاههای UK برای دانشجویان ایرانی بورسیهای ندارن و یکسری بورس برای کشورهای چین، هند، بنگلادش و امسال اینها موجوده (بهتره که صفحه بورس دانشگاه رو قبل از هر گونه اقدام ملاضه بفرمایید) و مابقی هم به کشورهای محروم مثل پاکستان و یا کشورهای آفریقایی اختصاص پیدا میکنه. در واقع گرفتن بورسیه از انگلستان بسیار مشکل است، اما نشدنی نیست. چه بسیار دوستانی بودند که از این دانشگاهها بورسیه دریافت کردند. پیشنهاد من اینه که وقتی با استادی ارتباط برقرار میکنید، بهشون عرض کنید که هیچ گونه بورسی دولتی و یا شخصی از جانب شما وجود نداره و مایل به استفاده از شرایط دانشگاه هستید. در غیر اینصورت این دانشگاهها برای اینکه آمار متقاضی خودشون رو بالا ببرن در مرحله اون ممکنه شما رو تشویق به اپلای کنن که این قضیه به نفع دانشگاه هست تا به نفع شما و نهایتاً نامه ای ارسال میکنند که بورس برای کشور ما موجود نیست.
با ذکر این مقدمات، پیشنهاد میشه قبل از هرگونه اقدام نمره زبان خود ر تهیه کنید و بعد به مکاتبه بپردازید. در مرحله بعد، از سایت findaphd.com پروژهای در حال اجرای UK رو پیدا کنید و با اساتید ارتباط برقرار کنید. سعی کنید تمام این حرفا رو بزنید و بعد اپلای کنید. ضمن اینکه اکثر دانشگاههای UK برای رشته شما به حداقل نمره آیلتس 6.5 و در هر مهارت به 6.0 نیاز دارند. معدل های خوبی هم دارید.
موفق و موید باشید.
با ذکر این مقدمات، پیشنهاد میشه قبل از هرگونه اقدام نمره زبان خود ر تهیه کنید و بعد به مکاتبه بپردازید. در مرحله بعد، از سایت findaphd.com پروژهای در حال اجرای UK رو پیدا کنید و با اساتید ارتباط برقرار کنید. سعی کنید تمام این حرفا رو بزنید و بعد اپلای کنید. ضمن اینکه اکثر دانشگاههای UK برای رشته شما به حداقل نمره آیلتس 6.5 و در هر مهارت به 6.0 نیاز دارند. معدل های خوبی هم دارید.
موفق و موید باشید.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
Dr. Joyce Brothers