14-03-2015, 12:50 AM
(02-05-2014, 11:04 PM)'rud' نوشته: من دارم یه فرم اولیه برای صدور تقاضای I-20 می دم، می شه راهنمایی بفرمایید این قسمت ها رو باید چی بنویسم؟
1-Country of Legal/Permanent Residence
2- Permanent International Address
3- will you reside on campus(من نمی دونم yes رو بزنم یا no رو؛ آخه از الان که نمی شه قطعاً بگم)
4- Requested Begining Semester ( که من زدم fall2014؛ بعد گفته )
The semester checked above is differentfrom my original accepptance(yes or no
باید yes رو تیک بزنم با no رو.
من سوالتون رو الان اتفاقی دیدم! این سوال رو پاسخ میدم، که اگر در آینده سوال سایر دوستان هم بود، بتونه کمکی باشه؛
1- ایران (یا اهل هر کشوری هستید)
2- آدرس سکونت تون در ایران
3- پاسخ این سوال تا جایی که من اطلاع دارم، خیلی مهم نیست و میتونید Yes یا No رو بزنید (منظور اینکه تاثیری در روند صدور I-20 نداره)
4- همون ترمی رو باید ذکر کنید که پذیرش دارید.
1- ایران (یا اهل هر کشوری هستید)
2- آدرس سکونت تون در ایران
3- پاسخ این سوال تا جایی که من اطلاع دارم، خیلی مهم نیست و میتونید Yes یا No رو بزنید (منظور اینکه تاثیری در روند صدور I-20 نداره)
4- همون ترمی رو باید ذکر کنید که پذیرش دارید.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.