14-03-2015, 10:57 AM
(13-03-2015, 05:16 PM)'faeze23' نوشته: سلام دوست عزیز
پوتفولیو نمونه معماری و شهرسازی و هنر نداره در واقع یک قالب برای گردهم اوردن نمونه کارهای.دانشجویی تون هست شما اگر یک نمونه کار معماری خوب داشته باشید میتونید اون رو با شیتهای شهرسازی جایگزین کنید که در این مورد تو پستهای قبلی بحث شده.
فقط من از یکی از دوستان شنیدم المان برای.شهرسازی پورتفولیو نمیخاد ولی باز هم رو سایت دانسکده رو چک کنید.
حرف شما درسته من با دیدن چند نمونه پورتفولیو معماری یه ایده کلی پیدا کردم از اینکه باید چه کار کنم ولی نمونه هایی که من دیدم مثلا بچه های معماری هر طرحشونو تو یکی دو تا شیت بسته بودن ولی ما تعداد نقشه هامون خیلی بیشتره یعنی ما در واقع هر طرحیو در قالب یک آلبوم تحویل استادا می دادیم. حالا سوال اصلی من اینه که بهتره مثلا 2 تا از طرحامو کامل بذارم و مراحل شناخت و تحلیل و طرح رو به صورت خلاصه توضیح بدم یا اینکه بهتره همه طرح ها به صورت فشرده باشه.دانشگاه های آلمان بعضی هاشون پورتفولیو می خوان بعضی ها هم نه ولی دو تا از دانشگاه هایی که من می خوام اپلای کنم می خوان با دانشگاه هم من مکاتبه کردم می گه فرمتش و اینکه چند تا نمونه کار باشه برای ما فرقی نداره ولی حداقل باید 2،3 تا نمونه کار باشه و حجم اون از 4 مگ بیشتر نشه.ممنونم از راهنمایی شما