(14-03-2015, 04:07 PM)'mehran28' نوشته:سلام
به نظرم من اگه تحصیلاتتون لیسانس و فوق لیسانس هست درباره معافیت از رزم کلا بی خیال شید، اگه زیر لیسانس هست دربارش یکم فکر کنید و بذارید واسه زمانی که آموزشی رو طی کردید و تقسیم شدید که با توجه به شرایط تصمیم درستی رو بتونید بگیرید.
درباره شهر ارسال دفترچه، نخیر ربطی نداره که شما از کدوم شهرستان دفترچه ارسال کردید اما ممکنه جهت بومی سازی و اینجور مسائل استان محل زندگی شما مد نظر باشه و شما رو نزدیک استان محل زندگیتون یا حتی تو خود استاد محل زندگی تقسیم کنند که این مطلب هم بیشتر موقع تقسیم بعد از دوره آموزشی مطرح میشه.
اگر ارتش تقسیم شید با شما تو آموزشی تمرین رژه و آموزش های نظامی(در حد یه جزوه و باز و بسته کردن سلاح) داده میشه که سخترین کار عملی شما رژه رفتنه، بودند کسایی که رژه رو جیم می زدند با دلایل مختلف حتما لازم نیست معاف از رزم شید.
موفق باشید/
سلام
دانشجو بودم ولی مجبور شدم به دلایلی فعلا تصمیم بگیرم برم سربازی و با مدرک کاردانی اعزام میشم
پوشیدن پوتین هم فکر میکنم برام سخت باشه با توجه به درد پا. رژه رفتن که مطمئنا خیلی خیلی سخت و دردناک میشه
دانشجو بودم ولی مجبور شدم به دلایلی فعلا تصمیم بگیرم برم سربازی و با مدرک کاردانی اعزام میشم
پوشیدن پوتین هم فکر میکنم برام سخت باشه با توجه به درد پا. رژه رفتن که مطمئنا خیلی خیلی سخت و دردناک میشه