14-03-2015, 09:27 PM
(13-03-2015, 01:50 PM)'eliha1' نوشته: سلام خسته نباشيد ،ببخشيد ميخواستم بپرسم من دارم زبانو ميخونم براي آيلتس يك سالو نيم هم زمان دارم سوالي داشتم در رابطه با ياد گرفتن لغات من الان دارم كتاب ELEMENTARY VOCABULARYرو ميخونم لغاتش با تصوير هست اگه لغاتو با تصوير ياد بگيرم كافيه يا بايد معنيشو به انگليسي ياد بگيرم مثل كلمه VAN:A LARGE BOX THAT CAN CARRY A LOT OF PEPOLE ?آخه گاهي اوقات معني انگليسيشو فراموش ميكنم اما به فارسي ميدونم معنيش چي ميشه ممنون
سلام
برای یادگیری لغت هر کسی راه و روش خاص خودش رو ممکنه پیدا کنه. علت هم این هست که هر شخصی ممکنه از روشی بتونه بخاطر بسپره پس بهتره اول ببینید شما حافظه اتون از نظر تصویری قویه یا شنیداری. مثلا برخی لغات رو با شنیدن اموزش میبینند. اما به عنوان توصیه جدی خدمتتون عرض میکنم لغت رو به تنهایی اموزش نبینید اگر که قصد دارید اون لغت بعد از ازمون هم و طی سالها براتون باقی بمونه. شما لغت رو به عنوان یک سرمایه بنگرید نه یک رفع مسئولیت. لذا اگر لغتی رو یاد میگیرید در اینترنت دنبال متنی باشید که اون لغت رو به کار برده باشه و جایگاهش رو ببینید. شاید ابتدا کمی زمانبر به نظر برسه اما نتیجه بسیار ماندگار تر از کسانیست که فقط لغت رو طوطی وار حفظ میکنند.
برای یادگیری لغت هر کسی راه و روش خاص خودش رو ممکنه پیدا کنه. علت هم این هست که هر شخصی ممکنه از روشی بتونه بخاطر بسپره پس بهتره اول ببینید شما حافظه اتون از نظر تصویری قویه یا شنیداری. مثلا برخی لغات رو با شنیدن اموزش میبینند. اما به عنوان توصیه جدی خدمتتون عرض میکنم لغت رو به تنهایی اموزش نبینید اگر که قصد دارید اون لغت بعد از ازمون هم و طی سالها براتون باقی بمونه. شما لغت رو به عنوان یک سرمایه بنگرید نه یک رفع مسئولیت. لذا اگر لغتی رو یاد میگیرید در اینترنت دنبال متنی باشید که اون لغت رو به کار برده باشه و جایگاهش رو ببینید. شاید ابتدا کمی زمانبر به نظر برسه اما نتیجه بسیار ماندگار تر از کسانیست که فقط لغت رو طوطی وار حفظ میکنند.
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull