14-03-2015, 11:35 PM
(14-03-2015, 08:49 PM)'shubizkumbuli' نوشته:سلام
من وکیل نیستم :-D ولی میدونم که الان اگر اعلام کنی شر میشه و کلی ازت مدارک میخوان. چون یکی از دوستان بنده که fsw اقدام کرده همین 2014 رقم دارایی ملکی رو 2 میلیون دلار و خورده ای اعلام کرده و ازش کلی مدارک خواستن. از بدبختیش کارشناس ملکی هم رقم پایینی زده و حسابی تو دردسر انداخته. مدارک رو فرستادی و حالا مبایعه نامه خواستن. چون ملک خیلی قدیمی مبایعه نامه قبلیش موجود نیست. اصلا یه وضع افتضاحی پیدا کرده بنده خدا.
اگر خواستید این کار رو بکنید با یک وکیل درست حسابی (نه وکیل مهاجرت!!) حتما مشورت کنید.
کلا دارایی که تو کانادا بدست نیاوردی مالیات نمیخوره گویا. همچنین ارث و هدیه هم همینطوره. حتی من شنیدم و تاکید می کنم که شنیدم که اگر مثلا با پول ایرانت بری در کانادا خونه بخری هم بهش مالیات سالانه تعلق نمیگیره. خیلی عجیبه ولی بعید نیست درست باشه. برای این کار ها حتمال وکیل مجرب لازمه تا هزینه های گزاف ندی.
کاملا درسته شوبیز جان + اینکه اینجا در مورد ملک اداره دارایی ارزش معاملاتی رو تعیین می کنه و بسیار پایین تر از ارزشیه که ملک خرید و فروش می شه که با توجه به این که کلا این قضیه چیز منحصر به فردیه، ممکنه واسه آفیسرا از این نظر غیر منطقی بیاد و دردسر بشه. نمی دونم شاید مشکل دوست شما هم به همین علت باشه.