(15-03-2015, 10:28 AM)'siyak2013' نوشته:سلام. سابقه بیمه ای پرینت شده شما رو چطور بیمه مهر زده؟ من که شعبه 18 رفتم گفتن سوابق رو مهر نمیزنیم. و تایید نمیکنیم. تازه سابقه تایید شده را به هیچ عنوان به شما نمی دن مگر اینکه نامه از شرکت یا ارگانی ببری که درخوانست سوابق شما از آن شعبه را داده باشه. شما چجور این کارو انجام دادین؟؟؟ ممکنه توضیح بدین.
از اونجایی که یه مدت کارم زیاد به این اداره های بیمه می خورد و تا جایی که من متوجه شدم، سیاست هر کدوم از شعبه ها تو این جور موارد فرق می کنه. ببینید به نظرم یه خورده باید تو این جور اداره ها سیاست به خرج بدید، مثلا
- مواقعی که سرشون خیلی شلوغه یا عصبانین ازشون سوال نکنین، وقتی کیفشون کوکه سوالتونو بپرسین.
- باهاشون مثل گل با ملاطفت و عطوفت برخورد کنین [img]images/smilies/heart.gif[/img]
- سعی کنید چهره شناسی کنید و اگه مثلا تو یه باجه چند تا کارمند هستن از لحاظ اخلاقی بهترینشونو انتخاب کنین و روابط حسنه ایجاد کنید [img]images/smilies/shy.gif[/img]
- مواقعی که سرشون خیلی شلوغه یا عصبانین ازشون سوال نکنین، وقتی کیفشون کوکه سوالتونو بپرسین.
- باهاشون مثل گل با ملاطفت و عطوفت برخورد کنین [img]images/smilies/heart.gif[/img]
- سعی کنید چهره شناسی کنید و اگه مثلا تو یه باجه چند تا کارمند هستن از لحاظ اخلاقی بهترینشونو انتخاب کنین و روابط حسنه ایجاد کنید [img]images/smilies/shy.gif[/img]