15-03-2015, 12:38 PM
(15-03-2015, 12:14 AM)'نعیمه اولیایی' نوشته: سلام
اول از همه ممنون از سایت خوبتون
من لیسانس زبان و ادبیات انگلیسی با معدل 14.18 از دانش/اه سراسری دارم و در حال حاضر در دانشگاه غیرانتفاعی علم و هنر یزد در رشته مدیریت صنعتی در مقطع ارشد مشغولم. معدل ارشدم هم بالای 18 هست. با توجه به اینکه زبانم خوبه و قبلا دوره های تافل گذروندم با فرض اینکه بتونم از مینیمم نمره مدنظر دانشگاه های امریکا و کانادا بالاتر بگیرم ایا شانسی برای بورسیه شدن دارم؟ اخه شنیدم غیرمرتبط بودن رشته کارشناسی و ارشدم و معدل کارشناسیم خیلی مشکل سازه. از طرف دیگه میخوام بدونم اینکه میگید موضوع پایان نامه رو با توجه به دانشگاهی که قصد داریم اپلای کنیم تعیین کنیم من چطور میتونم بفهمم رو چه موضوعی کار کنم؟
با سلام
شما با این پیشینه حتی پذیرش گرفتنت.ن هم سخته چه برسد به بورس اونم در رشته های مدیریتی که فاند و پذیرش گذشتن از هفت خوان رستم هستش . نمیگم شانس ندارین واسه همه شانسی وجود داره اما باید منطقی فکر کنیم .
دوستانی که حتی رشته های مرتبط با معدلای خوب از دانشگاه های خوب هم دارن خیلی سخت میتونن از بیزینس اسکول ها پذیرش بگیرن .
پیشنهاد میکنم یه سر به تاپیک نتایج پذیرش بزنید . اونوقت دستتون خواهد امد .
بازم میگم تلاشتون را انچام دهید ولی واقع بینانه
با تشکر
شما با این پیشینه حتی پذیرش گرفتنت.ن هم سخته چه برسد به بورس اونم در رشته های مدیریتی که فاند و پذیرش گذشتن از هفت خوان رستم هستش . نمیگم شانس ندارین واسه همه شانسی وجود داره اما باید منطقی فکر کنیم .
دوستانی که حتی رشته های مرتبط با معدلای خوب از دانشگاه های خوب هم دارن خیلی سخت میتونن از بیزینس اسکول ها پذیرش بگیرن .
پیشنهاد میکنم یه سر به تاپیک نتایج پذیرش بزنید . اونوقت دستتون خواهد امد .
بازم میگم تلاشتون را انچام دهید ولی واقع بینانه

با تشکر
Nasıl başlamıştı bak nasıl bitti
En güzel duygular silindi gitti
Nasıl da sevmiştim bilirsin seni
Ayrıldık sevgilim doymadım sana
En güzel duygular silindi gitti
Nasıl da sevmiştim bilirsin seni
Ayrıldık sevgilim doymadım sana