15-03-2015, 03:22 PM
(15-03-2015, 10:45 AM)'MV73' نوشته:سلام...مهسا هستم.
آیا به نظرتون شانسی برای گرفتن بورس کامل از دانشگاه های اول کره دارم؟چه مواردی بهتر هست در این 2سال باقی مانده به رزومم اضافه کنم؟الان ترم 6 رشته حسابداری دانشگاه فردوسی مشهد میخونم.تا الان معدل کل : 17مدرک فنی حرفه ای 2وICDL 1 دارم که کد بین المللی داره.در دانشگاه عضو انجمن علمی حسابداری هستم و سردبیر نشریه ام و همایش ملی دانشجویی در رشته خودم برگزار کردیم که علاوه بر گواهی های دیگه از رئیس دانشکده تقدیرنامه گرفتم.چندین تقدیر نامه و گواهی حضور در همایش ها دارم و میتونم تقدیرنامه معتبری برای فعالیت هایم بگیرم.چند تا (7)توصیه نامه هم میتونم بگیرم.تا الان متاسفانه وارد مقاله نویسی نشدم اما از پایان این ترم شروع به نوشتن مقاله میکنم و فکرکنم بتونم حداقل یک مقاله بدم.البته کار ترجمه هم انجام میدم و با تعدادی از دانشجوییان ارشد و دکتری قرار هست که کارکنم و بعنوان نویسنده دوم یا سوم قراربگیرم.(البته نمیدونم نویسنده دوم یا سوم بودن هم مثبت هست یا نه!)زبان انگلیسیم خوبه و دارم میخونم و تلاشم میکنم که آیلتس بالای 7 بگیرم و خوش بین هستم.در کنار زبان انگلیسی زبان کره ای را هم شروع کردم اما خب در سطح ابتدایی اما برنامه دارم که ارتقاش بدم و بتونم آزمون تاپیک هم شرکت کنم.حالا باتوجه به همه اینا بنظرتون میتونم بورس بگیرم؟ از دانشگاه های اولشون ؟
لطفا راهنماییم کنید ... من خیلی نگرانم که نتونم در رشتم بورس بگیرم!
یک موضوع دیگه هم هست ... به نظرتون اگر کنکور ارشد در ایران خوب بدم و رتبه دو یا تک رقمی بیارم میتونه موثر باشه؟
خیلی ممنون
دروود بر شما. خوش اومدی به سایت اکادمیاکافه.
دوست عزیز، شانست رو با این مواردی که بیان کردی میتونی خوب پوشش بدی و بتونی بورس دانشگاه رو بگیری. به نظرم اگر بتونی برای این دوره حتی استاد پیدا کنی و دوره کمباین (mix master+Phd) هم بخونی خیلی عالی خواهد شد. با داشتن نمره زبان بالا و معدل بالاتر شانس بورس و تحصیل در دانشگاه تاپ رو خواهید داشت. در اینجا لیستی از دانشگاههایی که دوره حسابداری رو ارائه میکنن قرار دادم بهتره با دانشگاه هماهنگ و مکاتبه کنید.
دوست عزیز، شانست رو با این مواردی که بیان کردی میتونی خوب پوشش بدی و بتونی بورس دانشگاه رو بگیری. به نظرم اگر بتونی برای این دوره حتی استاد پیدا کنی و دوره کمباین (mix master+Phd) هم بخونی خیلی عالی خواهد شد. با داشتن نمره زبان بالا و معدل بالاتر شانس بورس و تحصیل در دانشگاه تاپ رو خواهید داشت. در اینجا لیستی از دانشگاههایی که دوره حسابداری رو ارائه میکنن قرار دادم بهتره با دانشگاه هماهنگ و مکاتبه کنید.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public