15-03-2015, 03:53 PM
(15-03-2015, 10:28 AM)'siyak2013' نوشته:سلام. سابقه بیمه ای پرینت شده شما رو چطور بیمه مهر زده؟ من که شعبه 18 رفتم گفتن سوابق رو مهر نمیزنیم. و تایید نمیکنیم. تازه سابقه تایید شده را به هیچ عنوان به شما نمی دن مگر اینکه نامه از شرکت یا ارگانی ببری که درخوانست سوابق شما از آن شعبه را داده باشه. شما چجور این کارو انجام دادین؟؟؟ ممکنه توضیح بدین.
دوست من، من کار خاصی نکردم. رفتم سایت و صفحه سابقمو پرینت گرفتم و بردم شعبه 22 طبقه دوم. فقط یه متصدی خانم داشت فقط پرسید برای خودته منم گفتم آره و کارت شناساییمو بهش نشون دادم و دو تا مهر خوشگل زد (چون دو صفحه بود) و گفت برو به سلامت. گفتم نیازی نیس جمع کنم گفت نه. ربطی هم به جمع بودن بیمه هات نداره. تازه اگه بگی می خوام بیمه هامو جمع کنم اوقاتش می ره تو هم چون هزار تا کاغذ به دیوار چسبوندن که فقط برای بیمه های بازنشستگی و اجباری و ... نیاز به جمع کردن بیمه هست و اگه اجباری باشه با بدبختی قبول می کنن. به قول فرمایش دوستمون هر شعبه تریپ خودشو داره. تو 22 که راهش این بود.
من سال 90 رفتم شعبه 18 و اونجا هم پرینت گرفتم و رو پرینتم مهر و امضا کرد و مشکلی نبود. شاید جدیدا اینطوری شده.
من طبق تجربیاتم و چیزایی که تو اینترنت خوندم 18 شرف داره به 22.
حالا پس با این حساب شما چی کار باید بکنین برای ترجمه بیمتون؟
من سال 90 رفتم شعبه 18 و اونجا هم پرینت گرفتم و رو پرینتم مهر و امضا کرد و مشکلی نبود. شاید جدیدا اینطوری شده.
من طبق تجربیاتم و چیزایی که تو اینترنت خوندم 18 شرف داره به 22.
حالا پس با این حساب شما چی کار باید بکنین برای ترجمه بیمتون؟