15-03-2015, 09:18 PM
(15-03-2015, 08:39 PM)'m0rt3za' نوشته:سلام
ممنون دوست عزیز
با شرایطی که دارم فکر کنم بهتره دفترچه رو ارسال کنم و حین خدمت در مورد معاف از زرم تصمیم بگیرم
یه سوال دیگه
کسانی که مدرک کاردانی دارن هم با لیسانسه ها (ابتدای ماه) اعزام میشن؟
یه سوال دیگه هم یادم اومد
اگر تخصصی داشته بشم توی فرم تعیین وضعیت بنویسم واقعا تاثیری داره؟ مثلا من در زمینه کامپیوتر و شبکه تا حدودی تسلط دارم
لزوماً با لیسانسه ها هم آسایشگاه نمیشید. بستگی داره مرکز چقدر نیرو گرفته باشه. من آموزشی ام رو 02 گذروندم و یک گردانی بود که بچه های کاردانی هم اونجا بودن. ما بچه های ارشد هم بین گردانهای لیسانسه پخش کردن. همزمان با ما میدونم که در 01 گردانی داشت که همه ارشد بودن. به هر صورت، تفاوت زیادی بین نوع آموزشی گردان های لیسانس و بالاتر و دیپلمه هست. اگر با لیسانسه ها باشید نهایت یک رژه نصفه نیمه شرکت کنید و هفته ای هم یکدور نگهبانی دارید. اگر ساکن همان استان هستید هر روز میتونید روز برگ دریافت کنید و به منزل تشریف ببرید. در فصول گرم واقعاً این وضع لازمه، چراکه داشتن حمام از واجبات خواهد بود.
شما اون فرمی که پر میکنید هیچ تأثیری نداره. بعد از اینکه رفتین خدمت با توجه به رشتتون تقسیم بندی میشید و اونجا هم به رشتتون نگاه نمیکنند و به ظاهرتون نگاه میکنند و تقسیم بندی میکنند. البته این مسائل تنها راجع به ارتش صادقه. البته اگر در یک دانشگاه نظامی خدمت کنید شاید برای رشتتون تخصص بهتری در نظر بگیرند. در غیر اینصورت رشته های حسابداری، کامپیوتر، عمران و رشته های مرتبط با بهداری، و شاید چند رشته، دیگه جاشون معلومه و مابقی هم میرن گردان های پیاده (امیدوارم که تجربه من رو شما نداشته باشید ).
میتونید اقدام کنید. ولی معاف از رزم توفیقی به حال شما نداره. سعی کنید با صحبت کردن کارتون رو پیش ببرید. اگر برید در گردان بگید من معاف از رزم دارم و اینکارو انجام نمیدم، اونوقت خدا به دادتون برسه. به جاش میتونید صحبت کنید .
شما اون فرمی که پر میکنید هیچ تأثیری نداره. بعد از اینکه رفتین خدمت با توجه به رشتتون تقسیم بندی میشید و اونجا هم به رشتتون نگاه نمیکنند و به ظاهرتون نگاه میکنند و تقسیم بندی میکنند. البته این مسائل تنها راجع به ارتش صادقه. البته اگر در یک دانشگاه نظامی خدمت کنید شاید برای رشتتون تخصص بهتری در نظر بگیرند. در غیر اینصورت رشته های حسابداری، کامپیوتر، عمران و رشته های مرتبط با بهداری، و شاید چند رشته، دیگه جاشون معلومه و مابقی هم میرن گردان های پیاده (امیدوارم که تجربه من رو شما نداشته باشید ).
میتونید اقدام کنید. ولی معاف از رزم توفیقی به حال شما نداره. سعی کنید با صحبت کردن کارتون رو پیش ببرید. اگر برید در گردان بگید من معاف از رزم دارم و اینکارو انجام نمیدم، اونوقت خدا به دادتون برسه. به جاش میتونید صحبت کنید .
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
Dr. Joyce Brothers